κλειστά σχολεία 27 Ιανουαρίου
«Σαρώνει» η κακοκαιρία τη χώρα - Σειρά έχουν τα «Δωδεκάνησα» - Που κλείνουν τα σχολεία στις 27 Ιανουαρίου (Νέα λίστα)

Η κακοκαιρία αφήνει το αποτύπωμα της στην χώρα και συνεχώς βγαίνουν νέες ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα. Η τελευταία ανακοίνωση για κλειστά σχολεία είναι στα Δωδεκάνησα όπου πριν λίγο στάλθηκε μήνυμα με το 112.

Λίγο πριν η κακοκαιρία χτύπησε την Αττική που έπεσε μέχρι και χαλάζι! Φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου από δρόμους που έχουν βουλιάξει έως και φοιτητές να δίνουνε εξετάσεις με φακούς στο Πολυτεχνείου.

Παράλληλα βρίσκονται σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των δήμων.

Κλειστά σχολεία στη Ζάκυνθο

Κλειστά αύριο Παρασκευή (27/01) θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του της Ζακύνθου, λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία στο νησί, σύμφωνα με το imerazante.

Στη σχετική απόφαση που έλαβε ο Δήμαρχος, αναφέρεται: 

«Τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή 27/01/2023 για προληπτικούς λόγους σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/95-α απόφαση Αστυνομικής Δ/νσης Ζακύνθου στους Παιδικούς Σταθμούς και στο σύνολο των σχολείων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζακύνθου. Η υλοποίηση των μαθημάτων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου θα γίνει με τηλεκπαίδευση σύμφωνα με εισήγηση της Δ/νσης».

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου έμειναν κλειστά τα σχολεία Ζάκυνθο, στην Ιθάκη στην Κεφαλονιά, Σύμη και στο Ναύπλιο ενώ έκλεισαν τα απογευματινά και νυκτερινά σχολεία στην Αττική

 

Κλειστά σχολεία στο Κάτω Νευροκόπι

Ο Δήμαρχος Κ. Νευροκωπίου αποφάσισε την αναστολή των μαθημάτων όλων των παιδικών σταθμών που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου. Καθώς και την αναστολή των μαθημάτων όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων Κάτω Νευροκοπίου.

Η αναστολή των μαθημάτων ορίζεται για την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

κλειστά σχολεία

Τι αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής για τα σχολεία

Ανοιχτά θα είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην Αττική, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Όπως είπε, τα παιδιά θα πάνε κανονικά στο σχολείο την Παρασκευή, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά τις επόμενες ώρες.

Τι είχε δηλώσει ο περιφέρειαρχής κος Πατούλης νωρίτερα για τα κλειστά σχολεία στην Αττική το απόγευμα

"Θεωρήσαμε ευθύνη μας για λόγους πρόληψης να μη λειτουργήσουν τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική, για να δημιουργήσουμε την δυνατότητα της μη κυκλοφοριακής συμφόρησης αλλά και της ασφάλειας, επ αφορμής της εξέλιξης του φαινομένου σε διάφορα σημεία" είχε δηλώσει σχετικά ο Περιφερειάρχης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει «επιτερπής»

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...