Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί για όλες τις ειδικότητες στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διενέργεια του ελέγχου πληρότητας αιτήσεων

Περισσότερες από 12.500 αιτήσεις σε παραπάνω από 180 ειδικότητες, κατατέθηκαν στον ΕΟΠΠΕΠ για τις επικείμενες Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ-ΣΕΚ.

Η πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ παρέχει στους αποφοίτους ΙΕΚ πρόσβαση στο επίπεδο 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων και στα ανάλογα επαγγελματικά δικαιώματα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Η διενέργεια ελέγχου πληρότητας των αιτήσεων έχει ξεκινήσει από τις 23 Δεκεμβρίου και για το αποτέλεσμα ελέγχου της αίτησής, οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται μέσω του προσωπικού τους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα επικοινωνεί μαζί τους στο e-mail σας για τυχόν διευκρινίσεις ή συμπληρωματικά στοιχεία. Εφόσον τους ζητηθούν, παρακαλούνται να τα αποστέλλουν μέσω της υπηρεσίας e-Πρωτοκόλλο - Ηλεκτρονική Θυρίδα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., επιλέγοντας την κατηγορία «ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ» και θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΙΕΚ, ΣΕΚ, ΕΠΑΛ, ΨΥΚΤΙΚΟΙ)» αναγράφοντας στην περιγραφή τα κάτωθι: «Εξετάσεις Ι.Ε.Κ., "Συμπληρωματικά" ΑΦΜ Υποψηφίου, Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου", πατώντας εδώ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί για όλες τις ειδικότητες στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διενέργεια του παραπάνω ελέγχου. Το διάστημα αυτό μπορείτε να το αξιοποιήσετε για την καλύτερη προετοιμασία σας.

Υπενθυμίζουμε ότι στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε χρήσιμο υλικό για τις εξετάσεις: Θέματα Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κατάλογος Ερωτήσεων), πατώντας εδώ
Σημειώνουμε τέλος ότι ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν θα λάβει υπόψη στοιχεία ή αιτήματα που αποστέλλονται σε άλλες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), εκτός από το e-Πρωτοκόλλο - Ηλεκτρονική Θυρίδα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., στο οποίο υποβάλατε την αίτησή σας.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολική Ψυχολογία: ΔΙΝΕΙ ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ αυτό το σεμινάριο

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

πανεπιστημιο αιγαιου
Παν.Αιγαίου: Έως σήμερα Παρασκευή οι αιτήσεις στα σεμινάρια εκπαιδευτικών
Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ξεκινήσουν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια όπως ορίζει η νομοθεσία μοριοδότησης δασκάλνω και καθηγητών έως τις 31 Μαρτίου
Παν.Αιγαίου: Έως σήμερα Παρασκευή οι αιτήσεις στα σεμινάρια εκπαιδευτικών