ΚΤΕΛ Λεωφορεία
Αρνείται το ΚΤΕΛ Σερρών να εφαρμόσει την εκπτωση 50% στους  αναπληρωτές και νεοδιόριστους δάσκαλοι και καθηγητές  την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων και του νέου έτους προς τον τόπο κατοικίας τους και αντίστροφα;

Είναι το ΚΤΕΛ Σερρών ένα «γαλατικό χωριό» των συγκοινωνιών;

Αρνείται πράγματι να εφαρμόσει την εκπτωση 50% στους  αναπληρωτές και νεοδιόριστους δάσκαλους και καθηγητές  την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων και του νέου έτους προς τον τόπο κατοικίας τους και αντίστροφα;

Αυτό καταγγέλλει με επιστολή του προς το alfavita.gr αναπληρωτής εκπαιδευτικός, ο οποίος δεν έλαβε καμία εξήγηση, όπως λέει, για την άρνηση αυτή, από τα συναρμόδια υπουργεία. Η επιστολή του:

«Θα ήθελα να σας αναφέρω κάτι το οποίο πιστεύω αφορά πολλούς αναπληρωτές. Ύστερα από επικοινωνία που είχα με τα  ΚΤΕΛ Σερρών, μου ανέφεραν ότι δεν συμμετέχουν στην έκπτωση που ανακοινώθηκε από το υπουργείο παιδείας και το υπουργείο μεταφορών (Το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι). Έχω τηλεφωνήσει και στα δύο υπουργεία και δεν έχω καταφέρει να καταλάβω ακόμη για ποιο λόγο δεν συμμετέχει ενώ έχει βγει ανακοίνωση. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν θίγατε το ζήτημα διότι οι εποχές είναι δύσκολες και μετράμε ακόμη και τα 10λεπτα»

Σημειώνουμε ότι όπως ανακοίνωσαν οι υφυπουργοί Μεταφορών και Παιδείας, κατά το χρονικό διάστημα από 22-24/12/2022 έως και 7-8/01/2023, οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των Υπεραστικών Λεωφορείων της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών.

Αναμένουμε διευκρινίσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αινσταιν φυσικη
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!
"Εάν εγώ βάλω στους φοιτητές μου του 3ου έτους τέτοια θέματα-σπαζοκεφαλιές ο εξωτερικός εξεταστής του τμήματος θα μου τα γυρίσει πίσω"!
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!