ΥΠΑΙΘ
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα απευθύνονται στην Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και θα υποβάλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έως την Τετάρτη 30-11-2022 και ώρα 14:00

Η περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας δημοσιοποίησε την πρώτη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για τον ορισμό μέλους στο Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (της Λάρισας) μετά από την πρόσφατη τροπολογία Κεραμέως σχετικά με τους Διευθυντές Σχολείων και τα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής.

Πάντως μέχρι σήμερα έχουν συγκροτηθεί τοπικά Συμβούλια προ της τροπολογίας Κεραμέως σε διάφορες περιοχές

Με επίκληση της «ανάγκης άμεσης συγκρότησης του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας», η τοπική ΠΔΕ καλεί τους τους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις της παρ. 12 του άρθρου 232 του Ν. 4823/2021, όπως προστέθηκε με τις διατάξεις της παρ. 2, του άρθρου 190 του Ν. 4964/2022 και τροποποιήθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 78 του Ν. 4997/2022 (ΦΕΚ 219/τ.Α’/25-11-2022), προκειμένου να επιλεγεί το αναπληρωματικό μέλος της περ. α), εφόσον επιθυμούν να μετέχουν στη σύνθεση του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

α) Να υπηρετούν με οργανική θέση στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπάγονται στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

β) Να έχουν τουλάχιστον εικοσιπενταετή (25ετή) εκπαιδευτική υπηρεσία στην οικεία βαθμίδα εκπαίδευσης, καθώς και υπηρεσία σε θέση στελέχους της εκπαίδευσης των περ. α) έως γ) ή στ) έως κ) της παρ. 2 του άρθρου 30 του Ν. 4823/2021.

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα απευθύνονται στην Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και θα υποβάλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έως την Τετάρτη 30-11-2022 και ώρα 14:00 (αποκλειστική προθεσμία).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Δεν είναι δυνατόν να ορισθούν μέλη των συμβουλίων εκπαιδευτικοί που προτίθενται να είναι υποψήφιοι στη διαδικασία επιλογής

Οι αρμόδιοι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα εκδώσουν βεβαίωση για κάθε ενδιαφερόμενο/η, στην οποία θα βεβαιώνονται τα εξής στοιχεία: η οργανική θέση, η θέση στην οποία υπηρετεί, ο αριθμός Φ.Ε.Κ. διορισμού, η ιεραρχική θέση του/της εκπαιδευτικού σύμφωνα με τις περ. α) έως γ) ή στ) έως κ) της παρ. 2 του άρθρου 30 του Ν.4823/2021 (136 Α΄), η συνολική υπηρεσία σε θέση στελέχους της εκπαίδευσης των περ. α) έως γ) ή στ) έως κ) της παρ. 2 του άρθρου 30 του Ν.4823/2021 (136 Α΄) και η συνολική εκπαιδευτική υπηρεσία στην οικεία βαθμίδα εκπαίδευσης, υπολογιζόμενη έως και 30 Νοεμβρίου 2022.

Μετά τη λήξη της καταληκτικής προθεσμίας οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα αποστείλουν ηλεκτρονικά στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας: α) τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί β) τις βεβαιώσεις για κάθε ενδιαφερόμενο/η

Δείτε την πρόσκληση

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ από τον θάνατο 18χρονης κοπέλας

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 24/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

gabriil-sakellaridis.jpg
Σακελλαρίδης: Μαύρη τρύπα ο ΣΥΡΙΖΑ, με θλίβουν όσα συμβαίνουν
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι μια «μαύρη τρύπα» που ρουφάει την αξιοπρέπεια του κόσμου της Αριστεράς
Σακελλαρίδης: Μαύρη τρύπα ο ΣΥΡΙΖΑ, με θλίβουν όσα συμβαίνουν
βορίδης
Βορίδης: Κοινή προσπάθεια αυτοδιοίκησης, ιδιωτών και κυβέρνησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων
Στις περιβαλλοντικές δράσεις αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης
Βορίδης: Κοινή προσπάθεια αυτοδιοίκησης, ιδιωτών και κυβέρνησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων