σατεα
Πανελλαδικές κινητοποιήσεις στις διευθύνσεις εκπαίδευσης αναφορικά με την άρνηση των μονιμοποιήσεων των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Την Τετάρτη 30/11 και ώρα 1:30 μμ, ο Σύλλογος Αποφοίτων Τμημάτων Ειδικής Αγωγής (ΣΑΤΕΑ)  καλεί σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις στις διευθύνσεις εκπαίδευσης αναφορικά με την άρνηση των μονιμοποιήσεων των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.

Η ανακοίνωση του ΣΑΤΕΑ

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Τμημάτων Ειδικής Αγωγής ξεκινά σημαντική προσπάθεια διεκδίκησης του αυτονόητου:

- της έκδοσης των διαπιστωτικών πράξεων διορισμών για τους εκπαιδευτικούς ΕΑΕ με ΦΕΚ τον Αύγουστο του 2020.

Ήδη ορισμένες Πρωτοβάθμιες σε περιοχές της Αττικής, Σάμου, Κρήτης και Θεσσαλίας έχουν προβεί στις αντίστοιχες, νόμιμες ενέργειες. Πρόκειται για μια διοικητική διαδικασία η οποία δεν λαμβάνει χώρα κατά το δοκούν αλλά αντίθετα θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί ήδη για όλους τους συναδέλφους.

Πρέπει να υπάρξει συστράτευση και ο καθένας να ασκήσει πίεση στον τοπικό σύλλογο, ώστε να οργανωθεί παράσταση διαμαρτυρίας σε ΚΑΘΕ Διεύθυνση που δεν έχει εκδώσει τις διαπιστωτικές πράξεις.

Υ.Γ. Ας γνωρίζουν οι συνάδελφοι με ΦΕΚ διορισμού στις 19/08/20 των οποίων οι διαπιστωτικές πράξεις δεν έχουν εκδοθεί, μπορούν να προσφύγουν στα διοικητικά δικαστήρια ως και στις 19/12.

Υ.Γ.2. Η τροπολογία που κατατίθεται αντί να λειτουργήσει ως διευκολυντής ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, έρχεται να θολώσει το τοπίο για να δικαιολογήσει την κωλυσιεργία των Διευθύνσεων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τροχαιο
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο - Αγκαλιά στο μπροστινό κάθισμα το είχε η μητέρα
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο - Αγκαλιά στο μπροστινό κάθισμα το είχε η μητέρα
δρομος
Ελληνικοί αυτοκινητόδρομοι: Πού κατασκευάζονται 500 χλμ. νέων δρόμων
Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου της χώρας αποτελεί προτεραιότητα για την Πολιτεία, με περίπου 500 χιλιόμετρα νέων ή αναβαθμιζόμενων αυτοκινητοδρόμων...
Ελληνικοί αυτοκινητόδρομοι: Πού κατασκευάζονται 500 χλμ. νέων δρόμων