ΣΧΕΔΙΟ
Για την στήριξη μαθητών της Β & Γ’ Λυκείου, οργανώνεται για 10η χρονιά, το εργαστήρι εκμάθησης ελεύθερου & γραμμικού σχεδίου.

Το Τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ σε συνεργασία με το Σύλλογο Φοιτητών Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, απέναντι στην καθημερινή επιδεινούμενη κοινωνική & οικονομική κρίση, αναλαμβάνει ενεργό δράση, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για την στήριξη μαθητών της Β & Γ’ Λυκείου, οργανώνοντας για 10η χρονιά, το εργαστήρι εκμάθησης ελεύθερου & γραμμικού σχεδίου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν είναι ανταγωνιστική στα οργανωμένα επί πληρωμή μαθήματα, ούτε έχει κερδοσκοπικό ή φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως ένα αντιστάθμισμα στην ασφυκτική καθημερινότητα των πενιχρών απολαβών & κοινωνικών παροχών των εργαζομένων και μη στην χώρα μας.

Το εργαστήρι οργανώνεται από απόφοιτους/ες και φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής και πραγματοποιείται στο Κάτω Πολυτεχνείο (Πατησίων 42), κτίριο Μπουμπουλίνας.

Καλούμε όσους/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στο “Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου” να προσέλθουν στην εναρκτήρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2/11 στις 19:00 στο κτήριο του ΣΑΔΑΣ (Βρυσακίου 15 & Κλάδου, Μοναστηράκι).

* Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης & για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου, επισκεφτείτε το site https://www.sadas-pea.gr/ ή επικοινωνήστε με την ομάδα εργασίας στο e-mail: [email protected]

Συνημμένα :   α) Αίτηση συμμετοχής μαθητών

β) υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα

γ) δηλώσεις διδασκόντων

Για περισσότερα δείτε ΕΔΩ

 

 

ΣΧΕΔΙΟ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: Ξεκινούν 10/3 οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πετρουνιας
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπακού: «Ασημένιος» ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους
Ο «άρχοντας των κρίκων» επιβεβαιώνει την κλάση του με εξαιρετική εμφάνιση και δυνατή παρουσία στο παγκόσμιο στερέωμα της ενόργανης
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπακού: «Ασημένιος» ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους
Άνοδο καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου
Ανεβαίνουν ξανά οι τιμές του πετρελαίου – Προειδοποίηση από το Κατάρ για παγκόσμια ενεργειακή κρίση
Το Brent ξεπέρασε τα 93 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο υπ. Ενέργειας του Κατάρ προειδοποιεί για πιθανή διακοπή εξαγωγών και άνοδο έως τα 150 δολάρια
Ανεβαίνουν ξανά οι τιμές του πετρελαίου – Προειδοποίηση από το Κατάρ για παγκόσμια ενεργειακή κρίση