Εκπαίδευση 0

Έριξαν καπνογόνα σε Λύκειο - Λιποθύμησε μαθήτρια (βίντεο)

kapnogono
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Παιδιά και καθηγητές βγήκαν στο προαύλιο γιατί νόμισαν ότι ήταν πυρκαγιά

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής (11/11) στο 3ο Λύκειο Λαμίας και μάλιστα εν ώρα μαθήματος. 

Μαθητές έριξαν καπνογόνα μέσα στις τουαλέτες του σχολείου, όμως πολύ γρήγορα ο καπνός πέρασε στους διαδρόμους και στις αίθουσες του ισογείου.

Οι εικόνες από το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media είναι χαρακτηριστικές:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport όλοι νόμισαν ότι κάπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά μέσα στο σχολείο και γρήγορα βγήκαν στον προαύλιο χώρο. Εκεί μια μαθήτρια της Β΄ Λυκείου άρχισε να έχει πολύ έντονο βήχα μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Αμέσως φίλες της και καθηγητές έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην 16χρονη, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου έφτασαν αμέσως στο σχολείο και παρέλαβαν την μαθήτρια που ευτυχώς είχε συνέλθει, ωστόσο προληπτικά διακομίστηκε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

«Πρωτοφανές φαινόμενο για τα χρονικά της Λαμίας σε σχολείο. Είναι απαίτηση και της κοινωνίας και κάθε γονιού να είναι το τελευταίο περιστατικό. Και φυσικά να βρεθούν αυτοί που το έκαναν, καθώς επίσης και αυτός που προμήθευσε τα καπνογόνα σε ανήλικα παιδιά....», λέει στο LamiaReport ο πατέρας της μαθήτριας που λιποθύμησε.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση