mathites-sxoleio-ekpaideusi
Credit: SOOC
Η δοκιμαστική περίοδος έχει παρέλθει και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μονιμοποίησης - Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ καλεί όσους διορίστηκαν τον Μάρτιο του 2020 να στείλουν αιτήσεις έτσι ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες μονιμοποίησης τους

Τον Μάρτιο του 2022 συμπληρώθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διετία του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού όπου από δόκιμοι θα έπρεπε να γίνουν μόνιμοι.

Με βάση τον νόμο 4589/2019 με τον οποίο πραγματοποιήθηκαν οι διορισμοί στην εκπαίδευση, θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από τις Διευθύνσεις η μονιμοποίηση των εκπαιδευτικών.

Όπως επισημαίνει η ΠΟΣΕΕΠΕΑ, η σχετική πράξη μονιμοποίησης εκδίδεται από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, κατόπιν πρότασης του οικείου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού προσωπικού μέσα σε δύο (2) μήνες από τη συμπλήρωση της δοκιμαστικής υπηρεσίας.

Η δοκιμαστική περίοδος έχει παρέλθει και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μονιμοποίησης.  Γι' αυτό η Ομοσπονδία καλεί όλους τους συναδέλφους που διορίστηκαν τον Μάρτιο του 2020 να στείλουν την παρακάτω αίτηση, έτσι ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες μονιμοποίησης τους .

αιτηση

Δείτε εδώ αναλυτικά το υπόδειγμα της αίτησης

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα