ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ
Μαρτυρικές στιγμές βιώνει εδώ και έξι μήνες μία οικογένεια στην Άρτα, καθώς ο 15χρονος γιος τους έμεινε παράλυτος έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό από συμμαθητή του μέσα σε σχολείο.

Συγκλονίζει το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού ενός 15χρονου μαθητή στην Άρτα, ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος.

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο όταν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων σε Γυμνάσιο της Άρτας, ο 15χρονος μαθητής δέχτηκε χτύπημα με μπάλα στο κεφάλι από συμμαθητή του, ο οποίος στη συνέχεια του έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά στα κάγκελα του σχολείου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του 15χρονου το περιστατικό συνέβη όταν τα παιδιά ήταν μαθητές της Γ’ Γυμνασίου. Συγκεκριμένα, ο μαθητής δέχθηκε χτύπημα με μπάλα στο κεφάλι από συμμαθητή του ο οποίος, στη συνέχεια, τον έπιασε με κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά στα κάγκελα του σχολείου. Το παιδί μετά από λίγο κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

Ο 15χρονος, αρχικά δέχθηκε χτύπημα με μπάλα στο κεφάλι από τον συμμαθητή, στη συνέχεια, του έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά στα σιδερένια κάγκελα του σχολείου, όπως μετέδωσε στο MEGA. Το παιδί μετά από λίγο κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΡΤΑ

«Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή το πρωί εν ώρα σχολείου. Νοσηλεύτηκε την Παρασκευή και φύγαμε το Σάββατο για το σπίτι μας, με οδηγίες πως εάν ο Βαγγέλης έχει την οποιαδήποτε ενόχληση να επιστρέψουμε. Την Κυριακή που επιστρέψαμε πάλι στο νοσοκομείο, του έκαναν αξονική για να δούμε εάν μπορούμε να φύγουμε για άλλο νοσοκομείο» περιέγραψέ η μητέρα του 15χρονου.

«Το βράδυ της Παρασκευής μας κράτησαν μέσα για να δουν πως θα εξελιχθεί. Το βράδυ συνήλθε, περπάτησε κανονικά, δεν είχε ενόχληση. Το ίδιο και το Σάββατο το πρωί. Οι γιατροί θεώρησαν ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και μας έδιωξαν για το σπίτι, αλλά με οδηγίες. Τα ξημερώματα (σ.σ: της Κυριακής) προσπάθησε να πάει στο μπάνιο, αλλά άρχισε να νιώθει μουδιασμένος και άρχιζε να παραλύει. Δεν μας ενημέρωσε, γιατί δεν ήθελε να μας ανησυχήσει. Το πρωί όμως με φώναξε στο δωμάτιο και μου είπε ότι είναι χειρότερα από την Παρασκευή και είπε ότι δεν νιώθει το αριστερό χέρι και το πόδι του» πρόσθεσε.

Το παιδί μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο της Άρτας και από εκεί στο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές είπαν «όχι» στην υποχρεωτική στρατιωτική θητεία
Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές είπαν «όχι» στην υποχρεωτική στρατιωτική θητεία (Εικόνες)
«Παιδεία αντί για βόμβες» το σύνθημα των διαδηλωτών ανήμερα της επετείου λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές είπαν «όχι» στην υποχρεωτική στρατιωτική θητεία (Εικόνες)
Άδωνις Γεωργιάδης
Υπουργείο Υγείας: 1.131 νέες θέσεις γιατρών + 3.408 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ
Εγκρίθηκαν 1.131 διορισμοί γιατρών του ΕΣΥ σε όλη τη χώρα - 3.535 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ και θέσεις για μέλη ΔΕΠ
Υπουργείο Υγείας: 1.131 νέες θέσεις γιατρών + 3.408 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ
26ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου
Περιστέρι: «Πετούν» παιδιά εκτός σχολείου λόγω συγχωνεύσεων στο 26ο Νηπιαγωγείο
Αδιέξοδο για δεκάδες οικογένειες στο 26ο Νηπιαγωγείο καθώς τα «25άρια» τμήματα μπλοκάρουν τις εγγραφές
Περιστέρι: «Πετούν» παιδιά εκτός σχολείου λόγω συγχωνεύσεων στο 26ο Νηπιαγωγείο