Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη φοιτήτρια για παράνομη μεταφορά μεταναστών
Νεαρή φοιτήτρια συνελήφθη για παράνομη μεταφορά μεταναστών- Αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση

Συνελήφθη φοιτήτρια κατηγορούμενη για παράνομη μεταφορά μεταναστών, στην περιοχή της Ασπροβάλτας, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Κλήθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερη υπό τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ.

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε να κάνει την μεταφορά - χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο τής οικογενείας της - επειδή είχε ένα παλιό χρέος σε αλλοδαπό. «Φοβόμουν επειδή του χρωστούσα χρήματα και με την μεταφορά αυτή θα συμψηφιζόταν» είπε, κατά πληροφορίες, στην απολογία της.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν ομόφωνα να την αφήσουν ελεύθερη μέχρι τη δίκη, με μόνο όρο την καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Αστυνομικοί την εντόπισαν τα προηγούμενα 24ωρα να οδηγεί αυτοκίνητο στο εσωτερικό του οποίου διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν πέντε Πακιστανοί υπήκοοι που δεν διέθεταν έγγραφα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανακαλυψη
Αρχαία είδη ζώων «επέστρεψαν» από την αφάνεια 500 εκατ. χρόνια αργότερα
Εντυπωσιακή ανακάλυψη σε λατομείο της νότιας Κίνας αποκαλύπτει σχεδόν 100 άγνωστα είδη που επέζησαν από μαζική εξαφάνιση
Αρχαία είδη ζώων «επέστρεψαν» από την αφάνεια 500 εκατ. χρόνια αργότερα