paidi
Ο πατέρας φέρεται να περιέλουσε το παιδί με κηροζίνη και άναψε σπίρτο για να αναγκάσει το παιδί να κάνει τις σχολικές εργασίες του

Πατέρας έβαλε φωτιά και έκαψε τον γιο του, στο Πακιστάν, επειδή ο 12χρονος δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τα μαθήματα του σχολείου, σύμφωνα με την Daily Mail. Ο μικρός μεταφέρθηκε με εκτεταμένα εγκαύματα στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς υπέκυψε έπειτα από δύο ημέρες.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ, ο πατέρας φέρεται να περιέλουσε το παιδί με κηροζίνη και άναψε σπίρτο, σε μια προσπάθεια να εκφοβίσει το παιδί και να το αναγκάσει να κάνει τις σχολικές εργασίες του. Δυστυχώς, η φλόγα έπεσε πάνω στο εύφλεκτο υλικό και το παιδί κάηκε.

Ακούγοντας τις φωνές του παιδιού, η μητέρα του έτρεξε στο δωμάτιο και μαζί με τον πατέρα προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά σκεπάζοντας το αγόρι με κουβέρτες .Δυστυχώς οι προσπάθειες ήταν μάταιες.

Μετά τον θάνατο του αγοριού η μητέρα υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βενζινη
Απεργία στα βενζινάδικα προ των πυλών - Ελήφθη απόφαση, μένει η ανακοίνωση
Η τελική απόφαση, ωστόσο, παραμένει ανοιχτή και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Απεργία στα βενζινάδικα προ των πυλών - Ελήφθη απόφαση, μένει η ανακοίνωση
Απεργία, ΑΔΕΔΥ, κινητοποίηση
«Παραλύει» η Αθήνα με τριπλή απεργία – Στους δρόμους γιατροί, εφοριακοί και ταξί
Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα Πέμπτη 19/3, πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις και τι ζητούν οι εργαζόμενοι – Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική
«Παραλύει» η Αθήνα με τριπλή απεργία – Στους δρόμους γιατροί, εφοριακοί και ταξί