Ξέσπασαν οι γονείς του μικρού αγοριού, που ξέχασαν κλειδωμένο, για δύο ώρες μέσα στο λεωφορείο, ο οδηγός και η συνοδός

Οι γονείς του παιδιού, το οποίο οδηγός και συνοδός είχαν ξεχάσει μέσα σε σχολικό λεωφορείο για δύο ώρες, στον Ασπρόπυργο, μίλησε για την περιπέτεια που βίωσαν εκείνοι και ο μικρός.

Η μητέρα και ο πατέρας του παιδιού υποστηρίζουν ότι «το παιδί θυμάται τα πάντα, θυμάται την διαδρομή, θυμάται ταμπέλες, θυμάται την στροφή που πήρε το λεωφορείο, θυμάται ανθρώπους που δεν το βοήθησαν».

«Το παιδί δεν είχε νερό, το είχε πιει το νερό που είχε μαζί του από το πρωί. Έμεινε δύο ώρες μόνο του στο λεωφορείο», είπαν οι γονείς και συμπλήρωσαν πως «δεν θέλει να μπει ξανά στο σχολικό λεωφορείο, ούτε έχει πάει στο σχολείο από την ημέρα του περιστατικού».

Η μητέρα ανέφερε ότι «το λεωφορείο άργησε την προηγούμενη ημέρα και ο οδηγός μας είπε πως υπήρχε μια αναστάτωση. Με αυτό ερχόταν το μικρότερο παιδί μας από το νηπιαγωγείο. Το λεωφορείο αυτό ανέλαβε να φέρνει και τα μεγαλύτερα παιδιά, που θα έμεναν στο ολοήμερο σχολείο και θα σχολούσαν αργότερα από τα άλλα».

Η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου επεσήμανε πως «ήταν τραυματικό αυτό που βίωσε το παιδί, που λίγες ημέρες πριν είχε αρχίσει να πηγαίνει στο σχολείο. Δεν είναι «αποσκευές» τα παιδιά. Αυτοί δεν είδαν καν λίστα, ποια παιδιά είχαν να παραδώσουν, ποιοι πρέπει να τα παραλάβουν. Το λεωφορείο στάθμευσε σε μια περιοχή του Ασπροπύργου, με όλη την παραβατικότητα που έχει η περιοχή».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός για 311 θέσεις στα Δικαστήρια: ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

σχετικά άρθρα