Ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, πινγκ πονγκ και διερεύνηση δυνατότητας δημιουργίας χορωδίας και θεάτρου - Συμμετοχές

Ο σύλλογος «Ρόζα Ιμβριώτη» ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τις αθλητικές και πολιτιστικές του ομάδες. Μέχρι στιγμής έχουν συγκροτηθεί ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, πινγκ πονγκ και διερευνάται η δυνατότητα δημιουργίας χορωδίας και θεάτρου 

1. ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: συνεχίζει να παίζει μπάλα για 4η χρονιά

Η ομάδα του Συλλόγου μας, που δημιουργήθηκε με απόφαση του ΔΣ 17/12/2019 και έπαιξε για πρώτη φορά στις 31/1/2020 συνεχίζει τη λειτουργία της για 4η χρονιά. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται «να παίξουν μπάλα» στην πρώτη φετινή συνάντηση της Ομάδας μας την Παρασκευή 16/9/2021 στις 8 μ.μ. στο γήπεδο Β1 5Χ5 της Εργάνης στον Βύρωνα, δίπλα στα Θέατρα Βράχων. Ιδιαίτερα καλούμε τους νέους στην περιοχή μας συναδέλφους, αναπληρωτές και νεοδιόριστους, να μπουν την ομάδα μας.

Η ομάδα θα παίζει κάθε Παρασκευή στο ίδιο γήπεδο την ίδια ώρα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο μέλος του Δ.Σ. Σχοινά Σάκη 6945265722.

2. ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΚΤΗ, ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μετά από αίτημα συναδέλφων, το Δ.Σ. αποφάσισε να δημιουργήσει μικτή ομάδα μπάσκετ για να δοθεί η δυνατότητα στους/στις συναδέλφους να παίζουν μπάσκετ. Η Ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου μας θα παίζει κάθε Δευτέρα 8μμ-9μμ στο ανοιχτό γήπεδο στα 6ο-7ο Δημοτικά Βύρωνα (είσοδος από Αδάνων) και θα ξεκινήσει αμέσως μόλις συμπληρωθούν οι συμμετοχές των συναδέλφων. Καλούμε τους/τις συναδέλφους να την πλαισιώσουν.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο μέλος του Δ.Σ. Καγιόπουλο Παύλο 6948438220.

3. ΟΜΑΔΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Για όσους συναδέλφους/ισσες αγαπούν το άθλημα και θέλουν να παίζουν πινγκ πονγκ, το Δ.Σ. αποφάσισε να εξασφαλίσει τις συνθήκες. Η άθληση θα γίνεται στο 7ο Δημοτικό Βύρωνα τις Τετάρτες 7μμ-8μμ με προπονήτρια τη συνάδελφο γυμνάστρια Γιώτα Σαρβανάκη, μέλος του Συλλόγου μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», η οποία προσφέρει αφιλοκερδώς αυτή τη δράση στον Σύλλογό μας και την ευχαριστούμε πολύ. Η προπόνηση στο πινγκ πονγκ θα ξεκινήσει μόλις συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συναδέλφων.

Όσοι συνάδελφοι/ισσες επιθυμούν να συμμετέχουν στην ομάδα πινγκ πονγκ να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στην πρόεδρο του Συλλόγου μας Θεοδώρα Δριμάλα 6983117770.

4. ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αρκετοί συνάδελφοι/ισσες έχουν εκφράσει τη διάθεση να συμμετέχουν σε ερασιτεχνική χορωδία. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θέλοντας να ικανοποιήσει το αίτημά τους αποφάσισε να διερευνήσει τη δυνατότητα να δημιουργηθεί χορωδία του Συλλόγου μας. Στην κατεύθυνση αυτή καλούμε α) συναδέλφους/ισσες μουσικούς που θέλουν να αναλάβουν τη διεύθυνση της χορωδίας και β) τους συναδέλφους/ισσες που θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στη Γ. Γραμματέα του Δ.Σ. Καραπάνου Ρένα 6976507568. Η χορωδία θα δημιουργηθεί εφόσον εξασφαλιστεί μαέστρος και φυσικά ένας ικανοποιητικός αριθμός συναδέλφων και τότε θα κλείσουμε χώρο σχολείου όπου θα γίνονται οι πρόβες.

 

5. ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Αρκετοί συνάδελφοι έχουν εκφράσει επίσης τη διάθεση να συμμετέχουν σε θεατρική ομάδα. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε να διερευνήσει τη δυνατότητα να δημιουργηθεί θεατρική ομάδα του Συλλόγου μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ». Γι’ αυτό το Δ.Σ. καλεί α) όποιον/α συνάδελφο/ισσα θέλει να αναλάβει επικεφαλής-σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου και β) τους συναδέλφους/ισσες που θέλουν να παίξουν θέατρο να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στο μέλος του Δ.Σ. Κοκορόγιαννη Εμμανουέλα 6972602750. Η θεατρική ομάδα θα δημιουργηθεί εφόσον εξασφαλιστεί σκηνοθέτης και ικανοποιητικός αριθμός συναδέλφων και τότε θα κλείσουμε χώρο σχολείου όπου θα γίνονται οι πρόβες.

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

όπως βλέπετε ο Σύλλογός μας, πέρα από την πρωτοπόρα και αταλάντευτη στάση και δράση του για όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα, γενικότερα και στην εκπαίδευση, προσπαθεί να καλύψει και όσες περισσότερες ανάγκες των μελών του μπορεί.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Σε ποια ειδικότητα κάνουν αίτηση φιλόλογοι και μαθηματικοί

ΒΓΗΚΕ Η  προκήρυξη για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Πώς κάνετε αίτηση και πότε

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

cancer_0.jpg
Σπουδαία ανακάλυψη για τον καρκίνο: Τα επόμενα χρόνια θα είναι μια χρόνια νόσος και δεν θα σκοτώνει
«Οι συζητήσεις που έγιναν στη διάρκεια του συνεδρίου ανέδειξαν ότι η μάχη ενάντια στον καρκίνο προχωράει νικηφόρα και έχουμε πλέον στη φαρέτρα μας...
Σπουδαία ανακάλυψη για τον καρκίνο: Τα επόμενα χρόνια θα είναι μια χρόνια νόσος και δεν θα σκοτώνει
kibotos-tou-kosmoy
Συγκλονίζει η μαρτυρία 9χρονου για την Κιβωτό- «Ζω μια κόλαση- Πάρτε με από δω»
Ξυλοδαρμό του παιδιού από τον παιδαγωγό του κατήγγειλε και η θεία του 9χρονου αγοριού, που το επισκέφθηκε τον πέρσι τον Ιανουάριο και το παιδί...
Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει η μαρτυρία 9χρονου- «Ζω μια κόλαση»