Σε κινητοποιήσεις προχωρούν από το πρωί σήμερα οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και συγκεκριμένα οι Σύλλογοι Φυσικού, Χημικού ΠΤΔΕ και Ιατρικής.
Δηλώνον την αντίθεσή τους στο οργανωμένο σχέδιο έντασης της καταστολής και απόπειρας εισόδου της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας , που εκτυλίσσεται με ευθύνη της κυβέρνησης στο ΕΚΠΑ και το ΕΜΠ.
Οι φοιτητές προχώρησαν σε κινητοποίηση το πρωί στην πρυτανεία όπου κατέστησαν σαφές οτι δεν θα ανεχτούν την είσοδο της αστυνομίας και θα συνεχίσουν να παλεύουν για τις σπουδές που έχουν ανάγκη αφήνοντας στα χαρτιά τον νέο νόμο πλαίσιο και στο σύνολο του ο νόμος Κεραμέως- Χρυσοχοϊδη.
Με συλλογικές τους αποφάσεις, καλούν σε συγκέντρωση σήμερα στις 6 το απόγευμα στην περιφέρεια. Την κινητοποίηση στηρίζει με απόφαση του το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΠΙΣΗΜΟ: Κλειστά σχολεία την Τετάρτη στην Αττική (Η ΛΙΣΤΑ)
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ
ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα
ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ
Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ