ΔΥΠΑ: Βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 28 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Εκπαίδευση 0

Πανεπιστήμιο Κρήτης: «Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία θα προκαλέσει νέα προβλήματα»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία» θα προκαλέσει και δε θα λύσει προβλήματα στα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα», τονίζει η Πρυτανεία του πανεπιστημίου Κρήτης

Ανακοίνωση εξέδωσε το πανεπιστήμιο Κρήτης για την παρουσία της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας στα ΑΕΙ της χώρας.

Σημειώνεται πως την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν οι Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ) στις εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑ στην Πανεπιστημιούπολη, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. 

Η Πρυτανεία του πανεπιστημίου Κρήτης, επισημαίνει πως η Πανεπιστημιακή Αστυνομία όχι μόνο δεν θα λύσει τα προβλήματα των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων, αλλά θα προκαλέσει νέα και υπογραμμίζει πως «τα Πανεπιστήμια είναι χώροι ελεύθερης διακίνησης ιδεών, παραγωγής γνώσης, αριστείας και καλλιέργειας ακαδημαϊκού και δημοκρατικού ήθους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πάγια θέση μας είναι ότι η λεγόμενη «Πανεπιστημιακή Αστυνομία» θα προκαλέσει και δε θα λύσει προβλήματα στα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα. Τα Πανεπιστήμια είναι χώροι ελεύθερης διακίνησης ιδεών, παραγωγής γνώσης, αριστείας και καλλιέργειας ακαδημαϊκού και δημοκρατικού ήθους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση