Αλέξανδρος Κόπτσης
INTIME NEWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Οι συγκεκριμένοι αναπληρωτές ΕΒΠ της προκήρυξης 1ΕΑ/2022 απορρίφθηκαν από το ΑΣΕΠ λόγω "έλλειψης τίτλου σπουδών"! 

Πολιτική βούληση για την επίλυση του προβλήματος που προέκυψε με αναπληρωτές ΕΒΠ που βρέθηκαν εκτός πινάκων λόγω τεχνικού λάθους και υπαιτιότητας του ΑΣΕΠ, ζητούν οι αναπληρωτές.

Σε απάντησή τους προς τον Γ.Γ του ΥΠΑΙΘ κ.Αλ.Κόπτση, οι αναπληρωτές τονίζουν ότι για την επίλυση του ζητήματος χρειάζεται  «πολιτική βούληση, την οποία δυστυχώς εσείς δεν έχετε, ή ακόμη χειρότερα, δεν θέλετε να επιδείξετε».

Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένοι αναπληρωτές ΕΒΠ της προκήρυξης 1ΕΑ/2022 απορρίφθηκαν από το ΑΣΕΠ ...λόγω "έλλειψης τίτλου σπουδών". 

Με επιστολή τους οι απορριπτόμενοι σημειώνουν ότι κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής μας αίτησης, το σύστημα, μη ανταποκρινόμενο ορθά, "δε μας χορηγούσε δικαίωμα επιλογής κωδικού, παρέχοντάς μας μία και μόνο επιλογή, αυτή του προεπιλεγμένου κωδικού από το ίδιο το σύστημα. Η συγκεκριμένη επιλογή κωδικού ήταν μονόδρομος χωρίς προβληματισμούς και αμφιβολίες μιας και δεν είχαμε δυνατότητα άλλης επιλογής. Στη συνέχεια σε επανειλημμένα τηλεφωνήματα που κάναμε λαμβάναμε  τα καθησυχαστικά λόγια αρμόδιων υπαλλήλων του ΑΣΕΠ, σχετικά με τους κωδικούς".

Η απάντηση των αναπληρωτών ΕΒΠ

Σε απάντηση του μηνύματος σχετικά με τον προγραμματισμό και σχεδιασμό του ΥΠΑΙΘ ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ένα μεγάλο τμήμα του ανθρώπινου δυναμικού - για το οποίο επαίρεστε ότι επενδύσατε - προέκυψε από τους προσωρινούς, λανθασμένους και μη επικυρωμένους πίνακες αναπληρωτών, όπως του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022 στη δική μας περίπτωση.

Η ολιγωρία - απροθυμία του ΑΣΕΠ να εκδώσει οριστικούς πίνακες, καθώς και η εμμονή του ΥΠΑΙΘ να γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να δοθεί τάχα η εντύπωση πως η σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με τα λιγότερα δυνατά κενά εκπαιδευτικών, έχουν ως συνέπεια να μείνει στην ανεργία το ανθρώπινο δυναμικό εκείνο που τόσα χρόνια στελεχώνει τα σχολεία μας.

Ο ΑΣΕΠ αρνείται να μας δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την εξέταση των ενστάσεών μας, το ΥΠΑΙΘ αρνείται να παρέμβει, κι εμείς βρισκόμαστε εκτός πινάκων λόγω τεχνικού λάθους και υπαιτιότητας του ΑΣΕΠ. Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ των οριστικών πινάκων, και τη ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ των απορριπτέων αναπληρωτών ΕΒΠ.

Δε θα δεχθούμε οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση και εμπαιγμό, ούτε αστείες δικαιολογίες περί αναρμοδιότητας του ΑΣΕΠ να επιλύσει το ζήτημά μας, όπως και ότι το ΥΠΑΙΘ δε δύναται να παρέμβει σε μια ανεξάρτητη αρχή όπως το ΑΣΕΠ. Πολιτική βούληση χρειάζεται, την οποία δυστυχώς εσείς δεν έχετε, ή ακόμη χειρότερα, δεν θέλετε να επιδείξετε.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Οδηγίες για να κάνετε την αίτηση εύκολα και γρήγορα με λίγα κλικ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Βγήκε η κατανομή θέσεων για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - 5124 οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (Πίνακας - Αιτήσεις)

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΔΙΔΥΜΕΣ
Δίδυμες αδελφές που κατηγορήθηκαν για αντιγραφή στην Ιατρική, παίρνουν τεράστια αποζημίωση
Πώς δύο δίδυμες φοιτήτριες ιατρικής κατάφεραν να κερδίσουν τεράστια αποζημίωση από τη σχολή τους
Δίδυμες αδελφές που κατηγορήθηκαν για αντιγραφή στην Ιατρική, παίρνουν τεράστια αποζημίωση
τεχνολογία
Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν κάτοχοι προηγμένης τεχνολογικής γνώσης
Το επιστημονικό περιεχόμενο των Ομηρικών επών καταγράφεται από τον Κ. Ζέγγελη - Η προηγμένη τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων μέσα από τα Ομηρικά έπη
Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν κάτοχοι προηγμένης τεχνολογικής γνώσης
ελενα ΙΣΠΑΝΙΑ
Βίντεο με συγκλονιστικό αποχαιρετισμό της Έλενας λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο
«Ό,τι κι αν συμβεί, ξέρω ότι η ζωή μου δεν ήταν μάταιη, γιατί πάλεψα και πέτυχα αυτό που ήθελα, να ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη για την ασθένεια».
Βίντεο με συγκλονιστικό αποχαιρετισμό της Έλενας λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο