Κουίζ: Ποιος ήθελε την περίοδο της τηλεκπαίδευσης "να κριθούν ανειδίκευτοι οι εκπαιδευτικοί και να πέσουν στο 800άρι";
Ολο και “καλύτερη” γίνεται η υπόθεση με τις στοχευμένες επιθέσεις εναντίον των εκπαιδευτικών, προκειμένου να “φορτωθούν” τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση.

Ένας από τους γνωστούς δημοσιογράφους που είχε στοχοποιήσει τους εκπαιδευτικούς ήταν ο Δήμος Βερύκιος την περίοδο της τηλεκπαίδευσης.

Ο Δήμος Βερύκιος, λοιπόν, στον Alpha! Ο οποίος μάλιστα, όπως συνηθίζει, πλειοδότησε και το τερμάτισε.

Ακούστε πως θα λυθεί το πρόβλημα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου -το οποίο “σέρνεται” και γι αυτό φταίνε οι εκπαιδευτικοί-  σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο:”Προς τους δασκάλους και τους καθηγητάδες που θέλουν να κάνουν τα κόλπα τους: θα κριθούν ανειδίκευτοι και θα πέσουν στα 800 ευρώ! Απλά είναι τα πράγματα“, είπε.

Δηλαδή με άλλα λόγια τι μας λέει ο δημοσιογράφος; Δε μπορείς να μπεις στο Σχολικό Δίκτυο; Είσαι ανειδίκευτος, δάσκαλε. Να πέσεις στα 800 ευρώ, καθηγητάκο που μας κάνεις κολπάκια. 

Δείτε τι είπε ο Βερύκιος (από το 10:40′ έως 11:40΄) 

Θα σχολιάζαμε, αλλά νομίζω πως όταν τα πράγματα μιλάνε μόνα τους τα σχόλια περιττεύουν. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα