Ένας από τους γνωστούς δημοσιογράφους που είχε στοχοποιήσει τους εκπαιδευτικούς ήταν ο Δήμος Βερύκιος την περίοδο της τηλεκπαίδευσης.
Ο Δήμος Βερύκιος, λοιπόν, στον Alpha! Ο οποίος μάλιστα, όπως συνηθίζει, πλειοδότησε και το τερμάτισε.
Ακούστε πως θα λυθεί το πρόβλημα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου -το οποίο “σέρνεται” και γι αυτό φταίνε οι εκπαιδευτικοί- σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο:”Προς τους δασκάλους και τους καθηγητάδες που θέλουν να κάνουν τα κόλπα τους: θα κριθούν ανειδίκευτοι και θα πέσουν στα 800 ευρώ! Απλά είναι τα πράγματα“, είπε.
Δηλαδή με άλλα λόγια τι μας λέει ο δημοσιογράφος; Δε μπορείς να μπεις στο Σχολικό Δίκτυο; Είσαι ανειδίκευτος, δάσκαλε. Να πέσεις στα 800 ευρώ, καθηγητάκο που μας κάνεις κολπάκια.
Δείτε τι είπε ο Βερύκιος (από το 10:40′ έως 11:40΄)
Θα σχολιάζαμε, αλλά νομίζω πως όταν τα πράγματα μιλάνε μόνα τους τα σχόλια περιττεύουν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας
Κλειστά σχολεία σήμερα 12/1: Η νέα λίστα
Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας
Alfavita Newsroom