Thumbnail
«Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς - άνεργους, εν ενεργεία ή συνταξιούχους-  που θέλουν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μας και να κάνουν το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης και δική τους υπόθεση» - Ανακοίνωση για την λειτουργία του Λαϊκού Φροντιστηρίου στην Λιβαδειά

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς για άλλη μια χρονιά θα οργανώσει την λειτουργία του πετυχημένου θεσμού του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης, με τη βοήθεια και τη στήριξη εκπαιδευτικών της περιοχής.

Η ολομέτωπη επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη με τα αντεργατικά μέτρα που εφαρμόζονται, το κόστος ζωής που ολοένα και μεγαλώνει, η ακρίβεια, ο πόλεμος, η ενεργειακή φτώχεια έρχονται να προστεθούν στο ήδη δυσβάστακτο κόστος της εκπαίδευσης των παιδιών μας. Για άλλη μια χρονιά, όλα θα φορτωθούν στις πλάτες των εργαζομένων, αυξάνοντας το ποσοστό των παιδιών της εργατικής τάξης που εγκαταλείπουν το σχολείο!

Όπως με την πανδημία, έτσι και με την μόρφωση των παιδιών μας, όλα αποτελούν «ατομική» μας ευθύνη!

Όπλο μας η αλληλεγγύη!

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς - άνεργους, εν ενεργεία ή συνταξιούχους-  που θέλουν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μας και να κάνουν το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης και δική τους υπόθεση. Κάθε εκπαιδευτικός που κάνει το βήμα να συμμετέχει αποτελεί παράδειγμα αληθινού παιδαγωγού. Είναι δείγμα πραγματικής ταξικής αλληλεγγύης σε όσους δοκιμάζονται από την αντιλαϊκή κι αντιεκπαιδευτική πολιτική όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά.

Καλούμε όλους τους γονείς των λαϊκών οικογενειών, είτε είναι μέλη του Σωματείου μας είτε όχι,  να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να εγγράψουν τα παιδιά τους. Στεκόμαστε  στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη, αυξάνοντας με απαιτητικότητα  τη δράση του Λαϊκού Φροντιστηρίου και προσπαθούμε  να δημιουργήσουμε  όρους και προϋποθέσεις ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες  να συνεχίσουν να ονειρεύονται το μέλλον τους. Οι επιτυχίες των μαθητών και μαθητριών μας τα προηγούμενα χρόνια το αποδεικνύουν!

Καλούμε επίσης τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής μας να στηρίξουν με κάθε τρόπο αυτήν την προσπάθεια και να ενημερώσουν τα μέλη τους.

Στόχος μας δεν είναι σε καμία περίπτωση να υποκατασταθεί το Δημόσιο Σχολείο. Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων παλεύει για πραγματικά Δημόσιο-Δωρεάν-12χρονο σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα και δεν θα εξοντώνει, ώστε να μην απαιτούνται κανενός είδους επιπλέον φροντιστήρια και μαθήματα.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για μόρφωση, δουλειά και ζωή με δικαιώματα!

Τηλ. Επικοινωνίας:  6934271304

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: Οι πρώτες 227 ειδικότητες και η ύλη

Ανακοινώθηκε για Μάρτιο ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Αιτήσεις εδώ για προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

σούπερ μάρκετ προϊόντα
ΕΦΕΤ: Το κόστος των τροφίμων απασχολεί περισσότερο τους Ευρωπαίους
ΕΦΕΤ: Το κόστος των τροφίμων απασχολεί τους Ευρωπαίους, σύμφωνα με το ειδικό ευρωβαρόμετρο 2022 για την ασφάλεια των τροφίμων
ΕΦΕΤ: Το κόστος των τροφίμων απασχολεί περισσότερο τους Ευρωπαίους
16χρονος-θανατος
Θεσσαλονίκη: Συγκίνηση για το χαμό του 16χρονου-Δωρίζει τα όργανα η οικογένειά του
Οι Συμμαθητές του προχώρησαν σε κινητοποίηση έξω από το 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης, κρατώντας πανό «σήμερα στο μάθημα έχει απουσία του Μιχάλη. Δίνουμε εδώ...
Θεσσαλονίκη: Συγκίνηση για το χαμό του 16χρονου-Δωρίζει τα όργανα η οικογένειά του