Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Επεκτείνεται και στους καταρτιζόμενους ΙΕΚ του Υπ.Τουρισμού
Πρόκειται για στεγαστικό επίδομα ύψους 1.000 ευρώ

Με ΚΥΑ των υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Τουρισμού που δημοσιεύθηκε σήμερα στη Διαύγεια (αλλά φέρει ημερομηνία 12-07-2022) επέρχεται τροποποίηση της υπ’ αρ. 5001/19.03.2018 απόφασης των Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών και Τουρισμού με τίτλο «Καθορισμός διαδικασίας και δικαιολογητικών για την πληρωμή του στεγαστικού επιδόματος των σπουδαστών των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού.»

1. Ο τίτλος της υπ΄ αρ. 5001/19.03.2018 απόφασης των Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών και Τουρισμού «Καθορισμός της διαδικασίας και δικαιολογητικών για την πληρωμή του στεγαστικού επιδόματος των σπουδαστών των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού.» αντικαθίσταται ως εξής: «Καθορισμός της διαδικασίας και δικαιολογητικών για την πληρωμή του στεγαστικού επιδόματος των σπουδαστών των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης και των καταρτιζόμενων των ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού.»

2. Στο τέλος του άρθρου 4 προστίθενται εδάφια ως εξής: «Η παρούσα καταλαμβάνει και τους καταρτιζόμενους των ΙΕΚ αρμοδιότητας του Υπουργείου Τουρισμού για τα οποία και εφαρμόζεται αναλόγως. Όπου στην παρούσα αναφέρεται ΔΥΕΕ πλέον νοείται η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Τουρισμού.».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκεφε
Όταν η έρευνα συναντά την εκπαίδευση: Συνεργασία «Δημόκριτου» με τη ΔΔΕ Αν. Αττικής
Το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ανατολικής Αττικής υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας
Όταν η έρευνα συναντά την εκπαίδευση: Συνεργασία «Δημόκριτου» με τη ΔΔΕ Αν. Αττικής
pencil
Καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στη Θεσσαλονίκη
Η Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για έλλειψη διαφάνειας, κομματικές παρεμβάσεις και παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων
Καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στη Θεσσαλονίκη