Thumbnail
«Να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος μας», ζητούν οι απορριπτέοι αναπληρωτές–μέλη ΕΒΠ, με απιστολή που αποστέλλουν στην Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Επιστολή στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.), αποστέλλουν οι απορριπτέοι αναπληρωτές – μέλη ΕΒΠ του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022 του Α.Σ.Ε.Π. , μέσω της οποίας καλεί την Ομοσπονδία να αποκαταστήσει την αδικία εις βάρος των εκπαιδευτικών.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών αιτήσεων αρκετοί εκπαιδευτικοί επικοινώνησαν με το Α.Σ.Ε.Π. ζητώντας διευκρινήσεις σχετικά με το ζήτημα των κωδικών «201» και «202» της ηλεκτρονικής δήλωσης.

Όπως υπογραμμίζουν, έλαβαν «καθησυχαστική απάντηση» από τους υπαλλήλους του πως με τη διασταύρωση των στοιχείων και προσόντων μας από τους αρμόδιους υπαλλήλους θα διαπιστωθεί ο τίτλος σπουδών των εκπαιδευτικών και ότι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Παράλληλα, ζητούν από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ, να συνεχίσει τις προσπάθειες για την αποκατάσταση της αδικίας αυτής εις βάρος των εκπαιδευτικών.

Αναλυτικά

Αξιότιμοι Κύριοι / Κυρίες,

Σε συνέχεια της συνάντησής σας με τη Γενική Διευθύντρια του Α.Σ.Ε.Π., καθώς και των προσπαθειών σας για ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας για την επανένταξή μας στους πίνακες κατάταξης του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022, σας γνωστοποιούμε – και ταυτόχρονα ανταπαντούμε στον Α.Σ.Ε.Π. – ότι κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών αιτήσεων αρκετοί συνάδελφοι επικοινώνησαν με τον Α.Σ.Ε.Π. ζητώντας διευκρινήσεις σχετικά με το ζήτημα των κωδικών “201” και “202” της ηλεκτρονικής δήλωσης, για να λάβουν την καθησυχαστική απάντηση των υπαλλήλων του πως με τη διασταύρωση των στοιχείων και προσόντων μας από τους αρμόδιους υπαλλήλους θα διαπιστωθεί ο τίτλος σπουδών μας, και ότι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Όλοι εμείς οι απορριπτέοι αναπληρωτές ΕΒΠ δε σταματούμε στιγμή να αγωνιούμε για το εργασιακό μας μέλλον, το οποίο βλέπουμε να ανατρέπεται. Σας παρακαλούμε, λοιπόν, να συνεχίσετε τις προσπάθειες για την αποκατάσταση της αδικίας αυτής εις βάρος μας, και ευελπιστούμε – ει δυνατόν – σε νέα συνάντησή σας, αυτή τη φορά με τους αρμόδιους φορείς του Υ.ΠΑΙ.Θ., το οποίο και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και να πάρει θέση επί του ζητήματος. 

Με εκτίμηση,

οι απορριπτέοι αναπληρωτές – μέλη ΕΒΠ του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022 του Α.Σ.Ε.Π.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ηλεκτρονικά τσιγάρα: Οι κίνδυνοι των αρωματικών ενώσεων: Ανάγκη για σφιχτότερη ρύθμιση και δημόσια ευαισθητοποίηση
Η ανασκόπηση των χημικών ουσιών και των τοξικών επιπτώσεων των αρωματικών γεύσεων στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και η ανάγκη για αυστηρότερη ρύθμιση και...
Ηλεκτρονικά τσιγάρα: Οι κίνδυνοι των αρωματικών ενώσεων: Ανάγκη για σφιχτότερη ρύθμιση και δημόσια ευαισθητοποίηση
sxoleio
Μόνιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Εκπαιδευτικοί: O υπολογισμός της μισθοδοσίας από 1η Μαΐου
Μόνιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους