Νεοδιόριστοι 2021:Ακούει κανείς;

Εξαγριωμένοι δηλώνουν στο magnesianews.gr οι νεοδιόριστοι 2021, αφού όπως τονίζουν «Ως μάννα εξ ουρανού χάψαμε πέρσι τα κενά στα οποία δόθηκε προτεραιότητα κάλυψης. Τα δηλώσαμε όλα, γιατί “ποιος ξέρει πότε θα ξαναγίνουν διορισμοί” και βρεθήκαμε στις πιο απομακρυσμένες γωνιές της χώρας υπηρετώντας το Υπουργείο».

Το θέμα σχολίασε και ο νεοδιόριστος εκπαιδευτικός κ. Χρήστος Χρηστάκης που έλεγε πως «Δεν έχει περάσει ούτε στα «ψιλά». Άλλωστε ποιον αφορά η αγωνία 7.000 και πλέον οικογενειών για να προγραμματίσουν το μέλλον τους; Έχουν γίνει 33 αναφορές/ ερωτήσεις στη Βουλή, μια επίκαιρη ερώτηση, μια τροπολογία, παραστάσεις διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας, αλλεπάλληλες συναντήσεις και αμέτρητες επιστολές και τηλεφωνήματα. Η υπουργός αμετακίνητη, η δε «δική μας» υφυπουργός τις τελευταίες μέρες διαγράφει σχόλια και μπλοκάρει εκπαιδευτικούς από το προφίλ της, που την ρωτούν σχετικά με το θέμα που τους απασχολεί. Κατά τα άλλα καλά! Γιορτάσαμε και την επέτειο της Δημοκρατίας…λέω τώρα εγώ…».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολική Ψυχολογία: ΔΙΝΕΙ ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ αυτό το σεμινάριο

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

πανεπιστημιο αιγαιου
Παν.Αιγαίου: Έως σήμερα Παρασκευή οι αιτήσεις στα σεμινάρια εκπαιδευτικών
Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ξεκινήσουν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια όπως ορίζει η νομοθεσία μοριοδότησης δασκάλνω και καθηγητών έως τις 31 Μαρτίου
Παν.Αιγαίου: Έως σήμερα Παρασκευή οι αιτήσεις στα σεμινάρια εκπαιδευτικών