Φίλης: Χωρίς ελλείψεις η Εκκλησία - Υγεία, Παιδεία, Δασοπυρόσβεση μπορούν να περιμένουν
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | INTIME
«Πλέον, η Εκκλησία μαζί με την Αστυνομία -βασικές προτεραιότητες των απανταχού αυταρχικών και ακραία συντηρητικών κυβερνήσεων- δεν θα έχουν την παραμικρή έλλειψη σε προσωπικό», σημειώνει ο Νίκος Φίλης, με αφορμή το διορισμό σε οργανικές θέσεις 2.311 ιερέων

«Χωρίς ελλείψεις σε προσωπικό η Εκκλησία, ενώ Υγεία, Παιδεία, Δασοπυρόσβεση μπορούν να περιμένουν», σημειώνει ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Φίλης, με αφορμή το διορισμό σε οργανικές θέσεις 2.311 ιερέων.

«Πλέον, η Εκκλησία μαζί με την Αστυνομία -βασικές προτεραιότητες των απανταχού αυταρχικών και ακραία συντηρητικών κυβερνήσεων- δεν θα έχουν την παραμικρή έλλειψη σε προσωπικό. Σε αντίθεση με δευτερεύουσας σημασίας κρατικές αρμοδιότητες όπως η Υγεία, η Παιδεία, η Δασοπυρόσβεση και οι λοιπές δομές του κοινωνικού κράτους, που μπορούν να λειτουργούν θαυμάσια με δεκάδες χιλιάδες οργανικά και λειτουργικά κενά», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Φίλης.

Η δήλωση Φίλη:

Χωρίς ελλείψεις σε προσωπικό η Εκκλησία - Υγεία, Παιδεία, Δασοπυρόσβεση μπορούν να περιμένουν 

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να φέρει ρύθμιση στο νομοσχέδιο της κυρίας Κεραμέως για το διορισμό σε οργανικές θέσεις 2.311 ιερέων, έκλεισε και η τελευταία ανοιχτή πληγή στο σώμα της δυσλειτουργούσας και τραγικά υποστελεχωμένης ελληνικής δημόσιας διοίκησης. 

Πλέον, η Εκκλησία μαζί με την Αστυνομία -βασικές προτεραιότητες των απανταχού αυταρχικών και ακραία συντηρητικών κυβερνήσεων- δεν θα έχουν την παραμικρή έλλειψη σε προσωπικό. Σε αντίθεση με δευτερεύουσας σημασίας κρατικές αρμοδιότητες όπως η Υγεία, η Παιδεία, η Δασοπυρόσβεση και οι λοιπές δομές του κοινωνικού κράτους, που μπορούν να λειτουργούν θαυμάσια με δεκάδες χιλιάδες οργανικά και λειτουργικά κενά. 

Με αυτόν τον τρόπο άλλωστε η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη έχει διακριθεί παγκοσμίως και «είναι η καλύτερη χώρα για να ζεις». Καταγγελλόμενος παντού εντός και εκτός Ελλάδας, με τελευταίο «σταθμό» σφοδρής σε βάρος του κριτικής το Ευρωκοινοβούλιο, ο κ. Μητσοτάκης είναι λογικό να αναζητά, πριν σηκώσει να πιει το πικρό ποτήρι της προσφυγής στις εκλογές, λίγη παρηγοριά στη «Δεξιά του Κυρίου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kraounakis.jpg
Κραουνάκης για Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Τη βρίσκω θεάρα, καραγυναικάρα, κάνει τα κουμάντα της»
Ο εκρηκτικός μουσικοσυνθέτης “ανάβει φωτιές” με τις δηλώσεις του – Τι είπε για τη νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ και το βιβλίο “Ιθάκη” του Αλέξη Τσίπρα
Κραουνάκης για Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Τη βρίσκω θεάρα, καραγυναικάρα, κάνει τα κουμάντα της»
Μάριος τορινο
Στο Τορίνο ο 17χρονος Μάριος, μπήκε στη λίστα για μεταμόσχευση ήπατος
Η μητέρα του 17χρονου καταγγέλλει πλήρη αδιαφορία από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων ο οποίος έβαλε το παιδί στη λίστα αναμονής 5 μήνες μετά το αίτημα
Στο Τορίνο ο 17χρονος Μάριος, μπήκε στη λίστα για μεταμόσχευση ήπατος
δασκαλα
Αθωώθηκε από τη Δικαιοσύνη αλλά διώκεται πειθαρχικά η εκπαιδευτικός Κατερίνα Πανδή
Όσοι σιωπούν, νομιμοποιούν. Όσοι μιλούν, διώκονται. Αλλά, η ιστορία έδειξε ότι το δημόσιο σχολείο δεν σώθηκε ποτέ με σιωπή
Αθωώθηκε από τη Δικαιοσύνη αλλά διώκεται πειθαρχικά η εκπαιδευτικός Κατερίνα Πανδή