ειδικη αγωγή
Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα μουσικά σχήματα του Μουσικού Γυμνασίου-Λ.Τ. του Αμυνταίου, το Χοροθέατρο της Λέσχη Πολιτισμού, αλλά και εκπαιδευτικοί και μαθητές από σχολεία του νομού με μουσικά έργα, ζωγραφιές και ποιήματα

Στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου της ΕΛΜΕ Φλώρινας, οι εκπαιδευτικοί αποφάσισαν, σε συνεργασία με το Δήμο Φλώρινας και το γραφείο εθελοντισμού, την πραγματοποίηση αντιπολεμικής μουσικής εκδήλωσης την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, ενάντια στην επέμβαση στην Ουκρανία, οι άσχημες συνέπειες της οποίας επεκτείνονται καθημερινά όχι μόνο στα άμεσα εμπλεκόμενα κράτη αλλά και στην καθημερινότητά μας. 

Συμμετέχουν τα μουσικά σχήματα του Μουσικού Γυμνασίου-Λ.Τ. του Αμυνταίου, το Χοροθέατρο της Λέσχη Πολιτισμού, αλλά και εκπαιδευτικοί και μαθητές από σχολεία του Νομού με μουσικά έργα, ζωγραφιές, ποιήματα κλπ. 

Επιπλέον, στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής θα παρουσιαστεί το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το Περιφερειακό Τμήμα της Φλώρινας και θα συλλέξουμε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

prosklisi_20_06_22.png
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μελέτη σοκ για την Όμικρον - Έως και 1.000 φορές αυξημένα τα σωματίδια του κορονοϊού που αποβάλλει ένας ασθενής

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα