Έκθεση εικαστικών έργων των μαθητών/τριών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας - Δείτε τα έργα των μαθητών

Με μία μεγάλη έκθεση των εικαστικών τους έργων έκλεισε το φετινό  σχολικό έτος για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας. Η έκθεση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων και στον προαύλιο χώρο του σχολείου, την Τετάρτη 15/6/22, παράλληλα με την καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Παιδιά, γονείς και μέλη της σχολικής κοινότητας  θαύμασαν  τις δημιουργίες τωνπαιδιών που αποτελούνταν από ατομικά ή ομαδικά έργα -ζωγραφιές, κολάζ και κατασκευές, τα οποία φιλοτεχνήθηκαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος των καλλιτεχνικών  το έτος 2021-2022, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Εικαστικών κυρίας Νάνσυ Μπαλούτογλου.

1.jpg

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να δουν τις τοιχογραφίες που ζωγράφισαν έξω από τις τάξεις τους οι μαθητές/τριες των τμημάτων Ε1 και Στ2 του σχολείου, με θέμα έργα μεγάλων καλλιτεχνών της μοντέρνας τέχνης  στο πλαίσιο του προγράμματος  «Όταν η μοντέρνα τέχνη γίνεται έναυσμα για παιδική δημιουργία».

3.jpg

Μέσα από το μάθημα των Εικαστικών τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με την τέχνη, γνώρισαν νέα υλικά και τεχνικές ζωγραφικής, έμαθαν να ερευνούν, να επικοινωνούν, να συνεργάζονται και να δημιουργούν χωρίς φόβο και αναστολές, αλλά με άνεση και ενδιαφέρον.

4.jpg

Η κυρία Μπαλούτογλου, η οποία επιμελήθηκε της έκθεσης, ευχαριστεί  τη Σχολική Επιτροπή ΒΒΒ , τη Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλαςκυρία Λένα Ψιλού για τη στήριξη της προσπάθειας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και κάθε γονέα ξεχωριστά για τη συνεργασία, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που είτε συνεργάστηκαν στις δράσεις είτε τις διευκόλυναν και , φυσικά, τα παιδιά,  τα παιδιά που με τη δημιουργικότητά τους ομορφαίνουν και αλλάζουν τον κόσμο μας.

Δείτε  τα έργα τους:

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Σε ποια ειδικότητα κάνουν αίτηση φιλόλογοι και μαθηματικοί

ΒΓΗΚΕ Η  προκήρυξη για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Πώς κάνετε αίτηση και πότε

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

anaplirotes
Μέντορες σε ρόλο δεκανέα! Απειλούν με "αρνητική αναφορά στην αξιολόγηση"!
Καταγγελία για μέντορα-υποδιευθύντρια σχολικής μονάδας που "απείλησε" εκπαιδευτικό που εργάζεται πρώτη φορά ως παράλληλη στήριξη ότι θα της κάνει...
Μέντορες σε ρόλο δεκανέα! Απειλούν με "αρνητική αναφορά στην αξιολόγηση"!
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
ΔΔΕ Πειραιά: Νέο επεισόδιο στη λίστα της προσπάθειας τρομοκράτησης και εκφοβισμού των εκπαιδευτικών
Ο ΔΙΔΕ Πειραιά, προκειμένου να δικαιολογήσει την επιβολή υποχρεωτικών υπερωριών και την επιμήκυνση-παραβίαση του ωραρίου, αποκάλεσε τους...
ΔΔΕ Πειραιά: Νέο επεισόδιο στη λίστα της προσπάθειας τρομοκράτησης και εκφοβισμού των εκπαιδευτικών