pistopoihsh agglikwn LTE golearn AEP
festival diek kassandras
Mουσικό ντοκιμαντέρ δημιούργησαν κρατούμενοι, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και καλλιτέχνες στο 1ο Ερασιτεχνικό Φεστιβάλ ΔΙΕΚ Κασσάνδρας

Mουσικό ντοκιμαντέρ δημιούργησαν καταρτιζόμενοι κρατούμενοι, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και καλλιτέχνες στο 1ο Ερασιτεχνικό Φεστιβάλ ΔΙΕΚ Κασσάνδρας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

Σε ενημέρωσή της, η διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κασσάνδρας, Μαριάννα Δουλγερίδου αναφέρει:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Ερασιτεχνικό Φεστιβάλ ΔΙΕΚ Κασσάνδρας, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Κασσάνδρας
 
Στην εκδήλωση δόθηκε βήμα και φωνή στη μουσική έκφραση κρατούμενων καταρτιζόμενων, εκπαιδευτικών του ΔΙΕΚ, σωφρονιστικών υπαλλήλων και καλλιτεχνών από τον «έξω» κόσμο, με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με την εκπαίδευση και κατάρτιση στη φυλακή αλλά και την εξωστρέφεια  της εκπαιδευτικής δομής, μέσω της επαφής με τους φορείς, την τοπική και ευρύτερη κοινωνία. 

Το παραγόμενο της εκδήλωσης είναι ένα μουσικό ντοκυμαντέρ το οποίο περιλαμβάνει τις βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις και τη συναυλία που θα αναρτηθούν σύντομα, ως σύνολο, στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ στο facebook και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η επιτυχία του όλου εγχειρήματος είχε μεγάλη απήχηση και αποδοχή κι αυτή η διαπίστωση μας δίνει την ελπίδα να επαναληφθεί το 2023 και να γίνει θεσμός.

Οι καταρτιζόμενοι, οι εκπαιδευτικοί και η διεύθυνση του Δ.Ι.Ε.Κ. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας:

- την Περιφερειακή ενότητα  Χαλκιδικής και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Γιώργο.

- τον Δήμο Κασσάνδρας, τη Δήμαρχο κα Αναστασία Χαλκιά, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιο Αλβανό, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Αστέριο Κατσάνη, την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών κα Φωτεινή Μίζογλου, και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Παύλο Παντζίκη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
- το Ειδησεογραφικό Portal / ηλεκτρονική εφημερίδα Xalkidiki Politiki, την κα Σουζάνα Καζάκα και την κα Ζωή Γανίτη.

- τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας και την Πρόεδρο κα Ελένη Γρομπανοπούλου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

- τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πτυχιούχων Πανεπιστημίου Α.P.L.F.–D.U, την Πρόεδρο κα Στέλλα Λεονάρδου και την κα Εύη Μαρανή, μέλος του Δ.Σ., που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε επίσης: 

-τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, Πατέρα Ελευθέριο Κουτσαυτάκη 

-Τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Κασσάνδρας κ. Δημήτριο Αποστολάκη και τον Αρχιφύλακα κ. Δημήτρο Νταλιάνη.

- την βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α του Ν. Χαλκιδικής κα Κυριακή Μάλαμα,  τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου της κ. Νικόλαο Κουντούρη και τον εκπρόσωπο της Ο.Μ. Κασσάνδρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Δήμο Παντζίκη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

-τον βουλευτή ΚΙΝΑΛ του Ν. Χαλκιδικής κ. Απόστολο Πάνα και τον κ. Αντώνη Μιχαλάκη, Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του στη Χαλκιδική που εκπροσώπησε τον κο Πάνα στην εκδήλωση.

-τον βουλευτή Ν.Δ. του Ν. Χαλκιδικής κ. Γεώργιο Βαγιωνά που χαιρέτισε με επιστολή  την εκδήλωση και μας συγχάρηκε για την σύλληψη της ιδέας.  

-τους καλλιτέχνες,  κ. Παναγιώτη Καραδημήτρη, κα Εύη Κουτσαυτάκη, κ. Ιωάννη Φιλιππουπολίτη και τον κ. Στάθη Σαββίδη. Τον εκπαιδευτή του ΔΙΕΚ και τραγουδοποιό κ. Γεώργιο Γελαράκη και την ηθοποιό κα Οφηλία Σερμαζανιάν, τον σωφρονιστικό υπάλληλο και  εκπαιδευτή του ΔΙΕΚ κ. Παναγιώτη Μαυράκο. Τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους κ. Δημήτριο Ζέρβα και κ. Ιωάννη Φιλιππίδη. Τους καταρτιζόμενους καλλιτέχνες του ΔΙΕΚ Κασσάνδρας.

-την ηθοποιό σκηνοθέτρια και παραγωγό κα Χριστίνα Ζαχαροπούλου.

-την εκπαιδεύτρια του ΔΙΕΚ και παρουσιάστρια της εκδήλωσης κα Αφροδίτη Λιόλιου, τις εκπαιδεύτριες του ΔΙΕΚ, κα Ελένη Βουτσά και κα Άρτεμη Μαυροφρύδη. 

-Το σωματείο Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κασσάνδρας , τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Στεφανή και τον σωφρονιστικό υπάλληλο, επικεφαλής της ομάδας φύλαξης της εκδήλωσης, κ. Παναγιώτη Λιαρμακόπουλο.

Το παραγόμενο της εκδήλωσης μετά το μοντάζ θα σας κοινοποιηθεί.

festival diek kassandras
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

1000 ευρώ ΈΚΤΑΚΤΟ επίδομα σε 80000 ανέργους - Πώς θα τα πάρετε και πότε μέσω του GoLearn

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους δύο ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα