Αυτές είναι οι δηλώσεις πόθεν έσχες Κεραμέως, Μακρή, Συρίγου
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / INTIME NEWS
Στη δημοσιότητα οι δηλώσεις πόθεν έσχες της Νίκης Κεραμέως, της Ζέττας Μακρή και του Άγγελου Συρίγου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ελληνική βουλή οι δηλώσεις πόθεν έσχες της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, και των υφυπουργών, Ζέττας Μακρή και Άγγελου Συρίγου.

Η υπουργός Παιδείας αναδεικνύεται σε μία από τούς πλέον εύπορους βουλευτές, καθώς οι καταθέσεις της ίδιας και του συζύγου της ανέρχονται σε 1.394.759 ευρώ. Μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος τους ανήκει στην ίδια την υπουργό Παιδείας που διαθέτει καταθέσεις στην γερμανική τράπεζα Deutsche Bank της τάξης του 1.014.814,81 ευρώ! Ειδικά για το στοιχείο αυτό η Νίκη Κεραμέως δηλώνει ότι πρόκειται για επενδυτικό λογαριασμό που διατηρεί μαζί με συγγενείς της.

Αυτά ενώ μαζί με τον σύζυγό της δηλώνουν 236.634 ετήσιο εισόδημα. Επίσης το ζεύγος διαθέτει μετοχές αξίας 596.856 ευρώ. Στην ιδιοκτησία τους βρίσκονται 11 ακίνητα. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται ένα διαμέρισμα στο Βέλγιο και δύο διαμερίσματα πάνω από 200 τετραγωνικά στην Αττική.

Το πόθεν έσχες της Νίκης Κεραμέως εδώ

Το πόθεν έσχες της Ζέττας Μακρή εδώ

Το πόθεν έσχες του Άγγελου Συρίγου εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

oykrania_poutin2
Συναγερμός στην Ουκρανία: Μαζικές επιθέσεις και φόβοι για νέα κλιμάκωση
Η χρήση συνδυασμένων επιθέσεων δείχνει μια στρατηγική κλιμάκωσης που στοχεύει τόσο σε υποδομές όσο και στο ηθικό του πληθυσμού.
Συναγερμός στην Ουκρανία: Μαζικές επιθέσεις και φόβοι για νέα κλιμάκωση
Μαθητές με τσάντες
Παιδιά, πόλεμος και «εμπειρίες»: Πού σταματά η γνώση και πού αρχίζει ο προβληματισμός;
Η εξοικείωση με τα μέσα του πολέμου — ακόμη και μέσα από ένα «αθώο» περιβάλλον — μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά απ’ ό,τι φανταζόμαστε.
Παιδιά, πόλεμος και «εμπειρίες»: Πού σταματά η γνώση και πού αρχίζει ο προβληματισμός;
εκρηξη
Έκρηξη στην Ιερουσαλήμ: Νέα κλιμάκωση εν μέσω πυραυλικών επιθέσεων
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο για συνομιλίες με Ιρανό αξιωματούχο με στόχο τον τερματισμό της σύγκρουσης — ισχυρισμός που διαψεύστηκε από την Τεχεράνη.
Έκρηξη στην Ιερουσαλήμ: Νέα κλιμάκωση εν μέσω πυραυλικών επιθέσεων