Ξάνθη: Μαθητές έφτιαξαν το μεγαλύτερο πορτραίτο του Μίκη Θεοδωράκη
Οι μαθητές του του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ξάνθης ζωγράφισαν ένα - ένα τα κομμάτια ενός πάζλ 35 τετραγωνικών μέτρων με τη μορφή του Μίκη Θεοδωράκη

Ένα μεγάλο πορτραίτο του μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη κατασκεύασαν μαθητές του Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ξάνθης, καθώς στις 2 Ιουλίου, συμπληρώνονται δέκα μήνες από την απώλεια του μεγάλου Έλληνα δημιουργού.

Με υπομονή και μεράκι ζωγράφισαν ένα - ένα τα κομμάτια ενός πάζλ 35 τετραγωνικών μέτρων με τη μορφή του Μίκη Θεοδωράκη. Το πάζλ ήταν τόσο μεγάλο που χρειάστηκε να ολοκληρωθεί στο μεγάλο γυμναστήριο του σχολείου.

Μαθήτριες και μαθητές από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ξάνθης και τη Μουσική Σχολή Μουσαδέ ένωσαν τις φωνές τους και τραγούδησαν το αγαπημένο ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη «Του Μικρού Βοριά».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φακές
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
Η απλή τεχνική που χρησιμοποιούν έμπειροι μάγειρες για να γίνουν οι φακές βελούδινες και σωστά πηχτές, χωρίς να «πιάσουν» στην κατσαρόλα.
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
ζαχαρη
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της
Οι ειδικοί εξηγούν τι πραγματικά σημαίνει “καστανή” και πώς παράγεται το προϊόν που καταναλώνουμε καθημερινά
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της