iatreio
INTIME/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έπρεπε να γίνει αυτό το περιστατικό για να διοριστεί γιατρός – Και πάλι το Πολυδύναμο Ιατρείο θα δουλεύει μόνο καθημερινές και πρωί

Αντιμέτωπος με μία απαράδεκτη κατάσταση εν έτει 2022 βρέθηκε πατέρας που έπρεπε να μεταφέρει την 5χρονη κόρη του, η οποία χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα, στο Πολυδύναμο Ιατρείο καθώς το βρήκε κλειστό.

Ο πατέρας μετέβη εκεί το Σάββατο 4 Ιουνίου προκειμένου η ανήλικη να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

«Το Σάββατο έπαιζε με κάποια παιδάκια. Κατά λάθος έφαγε μια πέτρα στο κεφάλι και άνοιξε. Το κάλυψε το τραύμα ο σερβιτόρος. Πήγα στο Κέντρο, ήταν κλειστό. Στο Ροδόλιβο οι γιατροί την περιποιήθηκαν. Θα έχουμε θανάτους πιστεύω, είναι απαράδεκτη η κατάσταση» είπε σε εκπομπή του epiloges-tv ο πατέρας της 5χρονης, Θεμιστοκλής Μουλάκης.

Επιτακτική ανάγκη για γιατρούς

Ο φαρμακοποιός της περιοχής κ. Δήμος Βίτσιος ανέφερε ότι μετά από πολλές παρεμβάσεις την Δευτέρα 6 Ιουνίου διορίστηκε νέος μόνιμος γιατρός στην Παραλία Οφρυνίου για όλη τη διάρκεια του έτους. Βέβαια το πρόβλημα δεν λύνεται καθώς ο γιατρός είναι ένας και δεν θα μπορεί να λειτουργεί τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα.

Ο κ. Γιάννης Μπαλίτης μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε ότι η ανάγκη ύπαρξης γιατρών είναι επιτακτική και επέρριψε ευθύνες στην κεντρική διοίκηση του νομού Καβάλας.

«Ο πληθυσμός είναι 50.000. Είναι καθαρά θέμα κεντρικής διοίκησης. Το Οφρύνιο είναι το τελευταίο χωριό στον χάρτη της Καβάλας, δεν δίνουν σημασία. Δεν υπάρχει ούτε Αστυνομία, ούτε Πυροσβεστική» είπε.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΤΗΣΙΩΝ
Άγρια επίθεση στα Πατήσια: Ιδιοκτήτης καταστήματος δέχθηκε πυροβολισμούς εξ επαφής
Αιματηρή ληστεία στα Πατήσια: Πυροβόλησαν ιδιοκτήτη καταστήματος κινητών – Καταδίωξη και συλλήψεις
Άγρια επίθεση στα Πατήσια: Ιδιοκτήτης καταστήματος δέχθηκε πυροβολισμούς εξ επαφής
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026
Πανελλήνιες 2026: Ξεκινά η «μάχη» για 100.000 υποψηφίους – Πώς θα λειτουργεί το ΥΠΑΙΘΑ
Σε ειδικό καθεστώς «lockdown» μπαίνει το Υπουργείο Παιδείας για το αδιάβλητο της διαδικασίας – Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, οι...
Πανελλήνιες 2026: Ξεκινά η «μάχη» για 100.000 υποψηφίους – Πώς θα λειτουργεί το ΥΠΑΙΘΑ