mitsotakis onned
Aris Oikonomou/ SOOC
Θράσος Μητσοτάκη για τα θύματα αστυνομικής βίας στο ΑΠΘ - «Οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων αποδεικνύονται επαγγελματίες τραυματίες»

Την ώρα που η ακαδημαϊκή κοινότητα αντιδρά με σφοδρότητα στην παρουσία των ΜΑΤ εντός του ΑΠΘ και το παρατεταμένο όργιο καταστολής εναντίον των φοιτητών που παρακωλύει ακόμα και την εκπαιδευτική διαδικασία στο ίδρυμα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με απύθμενο θράσος αποκαλεί... «επαγγελματίες τραυματίες» τα θύματα της αστυνομικής βίας.

Μιλώντας στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και αναφερόμενος στα θέματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ο Μητσοτάκης αναρωτήθηκε «πότε η κατασκευή μιας βιβλιοθήκης θεωρείται καταπάτηση του ασύλου, πότε λίγοι κρανιοφόροι βαφτίζονται χιλιάδες φοιτητές και πότε οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων αποδεικνύονται επαγγελματίες τραυματίες;», κάνοντας λόγο για τρολς που «συμπληρώνει η κομματική προπαγάνδα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διαδίδει ότι καταργούνται οι σύλλογοι και οι φοιτητικές εκλογές, κάτι που δεν ισχύει. Ο συνδικαλισμός στις πανεπιστημιακές σχολές προβλέπονται από το Σύνταγμα, ούτε αυτό δεν γνωρίζουν», τόνισε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ελμεπα
ΕΛΜΕΠΑ: Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης Τμήματος ΔΕΤ 2024-25
Η έκθεση επιβεβαιώνει την ισχυρή ανοδική πορεία του Τμήματος την ισχυρή ανοδική του πορεία σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο
ΕΛΜΕΠΑ: Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης Τμήματος ΔΕΤ 2024-25
Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Σ. Ζαχαράκη για 25η Μαρτίου: «Η ελευθερία κατακτάται με θάρρος, ενότητα και υψηλό φρόνημα»
Παρουσία της Σοφία Ζαχαράκη η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου
Σ. Ζαχαράκη για 25η Μαρτίου: «Η ελευθερία κατακτάται με θάρρος, ενότητα και υψηλό φρόνημα»