ειδικη αγωγή
syriza
ΣΥΡΙΖΑ: «Δυόμιση χρόνια απασχολημένη με την απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης και την εξυπηρέτηση συμφερόντων, που να βρει χρόνο η κυρία Κεραμέως, να κάνει τη δουλειά της υπουργού Παιδείας»

Για « αδιανόητο φιάσκο» με την υπόθεση του υπολογισμού της βαθμολογίας των μαθητών της Γ Λυκείου κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητά από την υπουργό Παιδείας «να μεριμνήσει έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε, μέχρι αύριο που είναι η τελευταία ημέρα για να εκδοθούν τα αποτελέσματα της Γ΄ Λυκείου,  να είναι έτοιμα τα πληροφοριακά συστήματα του υπουργείου να εξυπηρετήσουν όλα  τα Λύκεια της χώρας»

Η ανακοίνωση της ΕΠΕΚΕ Παιδείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρθε λίγο μετά από την αποκάλυψη του alfavita.gr ότι για δύο ολόκληρα χρόνια, το ΥΠΑΙΘ «ξέχασε» να επικαιροποιήσει την εφαρμογή έκδοσης αποτελεσμάτων της Γ Λυκείου βάσει τροπολογίας του 2019, με αποτέλεσμα από χτες οι εκπαιδευτικοί και οι υπηρεσίες του να τρέχουν και να μην προφταίνουν, καθώς η προθεσμία λήγει αύριο ενόψει και των Πανελλαδικών που -για τα ΓΕΛ- ξεκινουν μεθαύριο Παρασκευή!

Η ανακοίνωση της ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ

Το έκανε πάλι το θαύμα της η υπουργός Παιδείας. Απορροφημένη στη συνδιοίκηση και τον συντονισμό των μονάδων ΜΑΤ και των μηχανοκίνητων που χτυπούν και τραυματίζουν φοιτητές στη Θεσσαλονίκη, "ξέχασε" να ενημερώσει το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου για τον υπολογισμό της  βαθμολογίας της Γ΄ Λυκείου, αν και αυτό προβλέπονταν από το ...2019. Δυόμιση χρόνια απασχολημένη με την απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης και την εξυπηρέτηση συμφερόντων, που να βρει χρόνο η κυρία Κεραμέως, να κάνει τη δουλειά της υπουργού Παιδείας. 

Xαρακτηριστικό της άγνοιας και της αδιαφορίας των ιθυνόντων  του υπουργείου Παιδείας είναι ότι ζητούν μέχρι αύριο να εκδοθούν τα αποτελέσματα,  με δεδομένο ότι την Παρασκευή 3 Iουνίου, ξεκινούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις, και την ίδια στιγμή θέτουν εκτός λειτουργίας τη σχετική εφαρμογή του My School, στην οποία τα Λύκεια θα έπρεπε να "περάσουν" τη βαθμολογία των μαθητών. Τραγέλαφος!
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητάει εξηγήσεις για το νέο αδιανόητο φιάσκο και ζητά από την υπουργό να μεριμνήσει έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε, μέχρι αύριο που είναι η τελευταία ημέρα για να εκδοθούν τα αποτελέσματα της Γ΄ Λυκείου,  να είναι έτοιμα τα πληροφοριακά συστήματα του υπουργείου να εξυπηρετήσουν όλα  τα Λύκεια της χώρας. 
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Έκκληση δημάρχου για τη στέγαση των νεοδιόριστων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Έκκληση του δημάρχου Χάλκης: Στηρίξτε τους εκπαιδευτικούς που δεν βρίσκουν στέγη – Οι ιδιοκτήτες σπιτιών να επικοινωνήσουν με τον Δήμο
Έκκληση δημάρχου για τη στέγαση των νεοδιόριστων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών