Αυτοκτονία 14χρονου: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας στο σχολείο του Μάκη
Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της ανήλικης στη μέση του δρόμου- Γονείς καταγγέλλουν πως ο διευθυντής του σχολείου γνωρίζει τα πάντα

Ανοίγουν τα στόματα σχετικά με τις καταγγελίες για bullying στο σχολείο του 14χρονου Μάκη, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο – ντοκουμέντο όπου έχει καταγραφεί ο άγριος ξυλοδαρμός μιας ανήλικης, μαθήτριας του σχολείου αυτού, από ομάδα κοριτσιών και αγοριών.

Αυτός μάλιστα, σύμφωνα με την μητέρα της, δεν είναι ο μόνος ξυλοδαρμός που έχει υποστεί το κορίτσι, καθώς σε βάρος της, πέρα από τα σχεδόν καθημερινά περιστατικά απειλών και άσκησης ή απειλής άσκησης βίας, υπάρχει ακόμη μια επίθεση με δυνατά χτυπήματα.

Η μητέρα της μαθήτριας, μιλώντας στον ANT1, ανέφερε πως «από την αρχή του 2021 άρχισαν να ενοχλούν την κόρη μου και τον Οκτώβριο συνεχίστηκαν οι επιθέσεις. Της επιτίθενται αγόρια και κορίτσια από το σχολείο, όχι από την τάξη της, επειδή νόμιζαν ότι «έδωσε» η κόρη μου τα ονόματα των παιδιών που έκαναν κατάληψη», ενώ σημείωσε πως τα περιστατικά είναι πολύ συχνά, λέγοντας χαρακτηριστικά «και στον πίσω χώρο του σχολείου την βρίζουν, την κλωτσάνε και την φτύνουν».

«Ο διευθυντής του σχολείου γνωρίζει τα πάντα»

«Κάλεσα τον Διευθυντή, τον ενημέρωσα και του ζήτησα να καλέσει τους γονείς ορισμένων παιδιών για να βοηθήσει και μου απάντησε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει. Τον ρώτησα αν μπορώ να κινηθώ νομικά και μου είπε φυσικά», σημείωσε η μητέρα του κοριτσιού.

Ο Δ. Φουφόπουλος, δικηγόρος της μητέρας, έκανε λόγω για συστηματικό bylluing, με επιθέσεις, ύβρεις, απειλές, σημειώνοντας πως «στην δική μας υπόθεση μιλάμε για δύο επιθέσεις. Ακούγεται στο βίντεο η δύναμη με την οποία γίνονται τα χτυπήματα από τα παιδιά στο κεφάλι του κοριτσιού».

Τόνισε πως για τα γεγονότα έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία, αναφέροντας πως «από τον Οκτώβριο έχουμε στείλει εξώδικα στο σχολείο και στο Υπ. Παιδείας. Γίνεται δεύτερος ξυλοδαρμός εντός του σχολείου. Στις 5 Νοεμβρίου κάναμε μήνυση, ζητώντας προστασία από τον Εισαγγελέα και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα και συνεχίζονται οι επιθέσεις στο κορίτσι και τώρα φθάσαμε σε αυτό το τραγικό περιστατικό με τον 14χρονο».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλιο
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Οι γονείς ζητούν κατάργηση του Εθνικού Απολυτηρίου και προσλήψεις ειδικών
Κραυγή αγωνίας από τους γονείς μετά την τραγωδία στην Ηλιούπολη: «Όχι» στις τριπλές Πανελλήνιες και το άγχος της εξόντωσης
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Οι γονείς ζητούν κατάργηση του Εθνικού Απολυτηρίου και προσλήψεις ειδικών
Επεισόδια με την εμπλοκή των ΜΑΤ και της Αστυνομίας στο ΑΠΘ
Ομόθυμη καταδίκη 85 Φοιτητικών Συλλόγων: Στο στόχαστρο η κυβέρνηση για τις συλλήψεις συνδικαλιστών στο ΑΠΘ
Καταγγελίες για προσχεδιασμένο σχέδιο τρομοκράτησης με εισβολές ΜΑΤ και παρακρατικές επιθέσεις
Ομόθυμη καταδίκη 85 Φοιτητικών Συλλόγων: Στο στόχαστρο η κυβέρνηση για τις συλλήψεις συνδικαλιστών στο ΑΠΘ
ΤΕΦΑΑ
ΤΕΦΑΑ 2026: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και τα κέντρα εξέτασης για τα αγωνίσματα – Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι
Στην τελική ευθεία για τα ΤΕΦΑΑ: Οδηγός για τις υγειονομικές εξετάσεις και τα αγωνίσματα των υποψηφίων
ΤΕΦΑΑ 2026: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και τα κέντρα εξέτασης για τα αγωνίσματα – Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι
Αλέξης Τσίπρας
Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ: «Υπό πίεση ο Ανδρουλάκης» απαντούν στελέχη κοντά στον Τσίπρα
Σκληραίνει η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πρόσωπα που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, με αιχμές, προσωπικές επιθέσεις και...
Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ: «Υπό πίεση ο Ανδρουλάκης» απαντούν στελέχη κοντά στον Τσίπρα