golearn-engl_970-250
Ο Χ.Β. συνεχίζει να στρέφεται κατά του σωματείου και των διαδικασιών του, οδηγώντας το στα δικαστήρια.

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Χ. Βαϊτσίδη στα δικαστήρια για να μην ισχύσει η διαγραφή του από την ΕΛΜΕ, με σκοπό να συνεχίσει να εμφανίζει ως πολιτική σκευωρία τη διαγραφή του για την αντικαταστατική, αυταρχική, απειλητική, απρεπή, απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στην ΕΛΜΕ και τις εργαζόμενες του Δικτύου Άλφα, δεν πέρασε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης αποτελεί δικαίωση του σωματείου, που εκτός από  την χάραξη αγωνιστικής πορείας του κλάδου, εκφράζει με γνησιότητα και ηθική υπόσταση τις συλλογικές του αποφάσεις και υπερασπίζεται αρχές και αξίες

Η ανακοίνωση της Ε΄  ΕΛΜΕ  Θεσσαλονίκης  

Να πάρουμε όλοι μέρος στις εκλογές (19/5) και στη Γ.Σ. (18/5) για το 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Απορρίφτηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Χ. Βαϊτσίδη  για να μην ισχύσει η διαγραφή του από την ΕΛΜΕ

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Χ. Βαϊτσίδη στα δικαστήρια για να μην ισχύσει η διαγραφή του από την ΕΛΜΕ, με σκοπό να συνεχίσει να εμφανίζει ως πολιτική σκευωρία τη διαγραφή του για την αντικαταστατική, αυταρχική, απειλητική, απρεπή, απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στην ΕΛΜΕ και τις εργαζόμενες του Δικτύου Άλφα, δεν πέρασε. Αποτελεί δικαίωση του σωματείου, που εκτός από  την χάραξη αγωνιστικής πορείας του κλάδου, εκφράζει με γνησιότητα και ηθική υπόσταση τις συλλογικές του αποφάσεις και υπερασπίζεται αρχές και αξίες.

Ο Χ.Β. συνεχίζει να στρέφεται κατά του σωματείου και των διαδικασιών του, οδηγώντας το στα δικαστήρια. Απέτυχε να ακυρώσει τις ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ. και τη βούληση της Γ.Σ., με στόχο να συνεχίσει να απολαμβάνει την ασυλία που του παρέχουν το κόμμα του, η παράταξή του, διοικητικά στελέχη και τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΑΚΕ που έσπευσαν να τον υποστηρίξουν.

Ο Χ.Β. και όλος ο μηχανισμός που τον στήριξε, χρησιμοποίησαν ψεύδη, απειλές, βία, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν συναδέλφους, κάλεσαν την αστυνομία για να μην ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της Γ.Σ. και της ψηφοφορίας και όταν δεν το κατάφεραν, οδήγησαν το σωματείο στα δικαστήρια αποδεικνύοντας ότι λειτουργούν ανοιχτά εναντίον του και χωρίς κανένα όριο και καμία αναστολή.

Η πραγματοποίηση των διαδικασιών της Γ.Σ. και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για διαγραφή του Χ. Βαϊτσίδη, με τις διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό και τηρήθηκαν στο ακέραιο, αποτελούν καταδίκη όσων θεωρούν ότι μπορεί να κάνουν τα πάντα σε βάρος των εργαζομένων και του σωματείου και προκειμένου να το πετύχουν, δε διστάζουν να καταφύγουν σε πρακτικές βίας και τραμπουκισμού που παραπέμπουν σε παρακρατικό μηχανισμό, να καλούν την αστυνομία μέσα στα σχολεία και να σέρνουν το σωματείο στα δικαστήρια.

Ο Χ.Β. μετά τη διαγραφή του από την ΕΛΜΕ αποκλείστηκε από το συνέδριο της ΕΔΟΘ, παρά την προσπάθειά του να συμμετέχει σε αυτό. Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για το συνέδριο της ΟΛΜΕ στις εκλογές 19/5. Απώλεσε  την ιδιότητα του μέλους του πρωτοβάθμιου σωματείου από το οποίο εκλεγόταν και το οποίο εκπροσωπούσε και δεν μπορεί να είναι μέλος ούτε της ΑΔΕΔΥ η οποία οφείλει τώρα να τον αποπέμψει από τα όργανα στα οποία συμμετέχει.  

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές για το 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ την Πέμπτη 19/5 από τις 2μμ - 8μμ. στο 1ο Γ/Σ και στο 1ο ΓΕΛ Σταυρούπολης, καθώς και στη Γ.Σ. την Τετάρτη 18/5, στις 2μμ στο 1ο Γ/Σ Σταυρούπολης. Με την ίδια αποφασιστικότητα που συμμετείχαμε στις εκλογές της ΕΛΜΕ το Δεκέμβριο ενάντια στην προσπάθεια της ακύρωσής τους που απέτυχε, να συμμετέχουμε όλοι στις διαδικασίες του σωματείου. Με την ίδια αποφασιστικότητα που συμμετείχαμε στη ΓΣ στις 4/5 και διαφυλάξαμε τις δημοκρατικές διαδικασίες του σωματείου μας ενάντια στην βίαιη προσπάθεια διάλυσης τους, να συμμετέχουμε και στην Γ.Σ την Τετάρτη 18/5, στις 2μμ στο 1ο Γ/Σ Σταυρούπολης.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                         Η γραμματέας

Χρήστος Ζαγανίδης                 Ειρήνη Σωπιάδου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Υγεία: Γιατί είναι ότι καλύτερο να βάζετε τα λεμόνια στην κατάψυξη;

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

1000 ΕΥΡΩ ΈΚΤΑΚΤΟ επίδομα σε ανέργους - Πώς θα τα πάρετε και πότε μέσω του GoLearn

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Δασικές πυρκαγιές: Έκτακτη ενημέρωση στις 18:00 από την Πυροσβεστική
Έκτακτη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής για τις δασικές πυρκαγιές θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18.00
Δασικές πυρκαγιές: Έκτακτη ενημέρωση στις 18:00 από την Πυροσβεστική
Καλλιάνος: Το δύσκολο διάστημα θα διαρκέσει μέχρι σήμερα το βράδυ στα πύρινα μέτωπα
Καλυτερεύει η εικόνα των ανέμων από απόψε το βράδυ, χωρίς όμως πλήρη άπνοια. Αυξημένα τα πύρινα μέτωπα.
Καλλιάνος: Το δύσκολο διάστημα θα διαρκέσει μέχρι σήμερα το βράδυ στα πύρινα μέτωπα
petros filippidis
Δίκη Φιλιππίδη: «Είχε πάει με το μισό θέατρο. Γιατί να μου βιάσει το παιδί;» είπε μάρτυρας
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη απόντος του κατηγορούμενου-Κατεβλήθη η εγγύηση των 20.000 ευρώ για την αποφυλάκιση του
Δίκη Φιλιππίδη: «Είχε πάει με το μισό θέατρο. Γιατί να μου βιάσει το παιδί;» είπε μάρτυρας
fotia pyrkagia elikoptero
Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: «Εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση» - Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή
Οι ισχυροί άνεμοι κάνουν την κατάσταση πολύ δύσκολη, δηλώνει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μάνδρας
Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: «Εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση» - Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή