Ε΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Απορρίφτηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Χ. Βαϊτσίδη
Ο Χ.Β. συνεχίζει να στρέφεται κατά του σωματείου και των διαδικασιών του, οδηγώντας το στα δικαστήρια.

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Χ. Βαϊτσίδη στα δικαστήρια για να μην ισχύσει η διαγραφή του από την ΕΛΜΕ, με σκοπό να συνεχίσει να εμφανίζει ως πολιτική σκευωρία τη διαγραφή του για την αντικαταστατική, αυταρχική, απειλητική, απρεπή, απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στην ΕΛΜΕ και τις εργαζόμενες του Δικτύου Άλφα, δεν πέρασε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης αποτελεί δικαίωση του σωματείου, που εκτός από  την χάραξη αγωνιστικής πορείας του κλάδου, εκφράζει με γνησιότητα και ηθική υπόσταση τις συλλογικές του αποφάσεις και υπερασπίζεται αρχές και αξίες

Η ανακοίνωση της Ε΄  ΕΛΜΕ  Θεσσαλονίκης  

Να πάρουμε όλοι μέρος στις εκλογές (19/5) και στη Γ.Σ. (18/5) για το 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Απορρίφτηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Χ. Βαϊτσίδη  για να μην ισχύσει η διαγραφή του από την ΕΛΜΕ

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Χ. Βαϊτσίδη στα δικαστήρια για να μην ισχύσει η διαγραφή του από την ΕΛΜΕ, με σκοπό να συνεχίσει να εμφανίζει ως πολιτική σκευωρία τη διαγραφή του για την αντικαταστατική, αυταρχική, απειλητική, απρεπή, απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στην ΕΛΜΕ και τις εργαζόμενες του Δικτύου Άλφα, δεν πέρασε. Αποτελεί δικαίωση του σωματείου, που εκτός από  την χάραξη αγωνιστικής πορείας του κλάδου, εκφράζει με γνησιότητα και ηθική υπόσταση τις συλλογικές του αποφάσεις και υπερασπίζεται αρχές και αξίες.

Ο Χ.Β. συνεχίζει να στρέφεται κατά του σωματείου και των διαδικασιών του, οδηγώντας το στα δικαστήρια. Απέτυχε να ακυρώσει τις ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ. και τη βούληση της Γ.Σ., με στόχο να συνεχίσει να απολαμβάνει την ασυλία που του παρέχουν το κόμμα του, η παράταξή του, διοικητικά στελέχη και τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΑΚΕ που έσπευσαν να τον υποστηρίξουν.

Ο Χ.Β. και όλος ο μηχανισμός που τον στήριξε, χρησιμοποίησαν ψεύδη, απειλές, βία, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν συναδέλφους, κάλεσαν την αστυνομία για να μην ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της Γ.Σ. και της ψηφοφορίας και όταν δεν το κατάφεραν, οδήγησαν το σωματείο στα δικαστήρια αποδεικνύοντας ότι λειτουργούν ανοιχτά εναντίον του και χωρίς κανένα όριο και καμία αναστολή.

Η πραγματοποίηση των διαδικασιών της Γ.Σ. και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για διαγραφή του Χ. Βαϊτσίδη, με τις διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό και τηρήθηκαν στο ακέραιο, αποτελούν καταδίκη όσων θεωρούν ότι μπορεί να κάνουν τα πάντα σε βάρος των εργαζομένων και του σωματείου και προκειμένου να το πετύχουν, δε διστάζουν να καταφύγουν σε πρακτικές βίας και τραμπουκισμού που παραπέμπουν σε παρακρατικό μηχανισμό, να καλούν την αστυνομία μέσα στα σχολεία και να σέρνουν το σωματείο στα δικαστήρια.

Ο Χ.Β. μετά τη διαγραφή του από την ΕΛΜΕ αποκλείστηκε από το συνέδριο της ΕΔΟΘ, παρά την προσπάθειά του να συμμετέχει σε αυτό. Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για το συνέδριο της ΟΛΜΕ στις εκλογές 19/5. Απώλεσε  την ιδιότητα του μέλους του πρωτοβάθμιου σωματείου από το οποίο εκλεγόταν και το οποίο εκπροσωπούσε και δεν μπορεί να είναι μέλος ούτε της ΑΔΕΔΥ η οποία οφείλει τώρα να τον αποπέμψει από τα όργανα στα οποία συμμετέχει.  

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές για το 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ την Πέμπτη 19/5 από τις 2μμ - 8μμ. στο 1ο Γ/Σ και στο 1ο ΓΕΛ Σταυρούπολης, καθώς και στη Γ.Σ. την Τετάρτη 18/5, στις 2μμ στο 1ο Γ/Σ Σταυρούπολης. Με την ίδια αποφασιστικότητα που συμμετείχαμε στις εκλογές της ΕΛΜΕ το Δεκέμβριο ενάντια στην προσπάθεια της ακύρωσής τους που απέτυχε, να συμμετέχουμε όλοι στις διαδικασίες του σωματείου. Με την ίδια αποφασιστικότητα που συμμετείχαμε στη ΓΣ στις 4/5 και διαφυλάξαμε τις δημοκρατικές διαδικασίες του σωματείου μας ενάντια στην βίαιη προσπάθεια διάλυσης τους, να συμμετέχουμε και στην Γ.Σ την Τετάρτη 18/5, στις 2μμ στο 1ο Γ/Σ Σταυρούπολης.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                         Η γραμματέας

Χρήστος Ζαγανίδης                 Ειρήνη Σωπιάδου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα