pistopoihsh agglikwn LTE golearn AEP
Διαμαρτυρία αποφοίτων μεταπτυχιακού ειδικής αγωγής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου για τη μη χορήγηση βεβαιώσεων προκειμένου να προλάβουν να ενταχθούν στους νέους πίνακες ειδικής αγωγής για τις προσλήψεις αναπληρωτών

Την οργή και την αγανάκτησή τους εκφράζουν μέσω επιστολών τους προς το alfavita.gr απόφοιτοι μεταπτυχιακού στην Ειδική Αγωγή του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, διαμαρτυρόμενοι ότι το πανεπιστήμιο δεν τους παραχωρεί βεβαίωση σπουδών προκειμένου να προλάβουν να ενταχθούν στους νέους πίνακες ειδικής αγωγής για τις προσλήψεις που θα γίνουν το επόμενο σχολικό έτος.

Οι απόφοιτοι ζητούν να χορηγηθεί βεβαίωση σπουδών σε όσους καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους έως τις 23 Μάϊου, έως την ημερομηνία λήξης δηλαδή των αιτήσεων για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, υπογραμμίζοντας πως άλλα πανεπιστήμια θα χορηγήσουν, μετά από αίτημα των φοιτητών τους, τις αντίστοιχες βεβαιώσεις. 

«Είναι άδικο να είμαστε το μόνο πανεπιστήμιο του οποίου οι φοιτητές θα μείνουν εκτός πινάκων και μάλιστα μιλάμε για τρία χρόνια αποκλεισμού. Είναι το μόνο πανεπιστήμιο που δε στηρίζει τους φοιτητές του» αναφέρει χαρακτηριστικά απόφοιτος του πανεπιστημίου.

Ακολουθούν οι επιστολές των αναγνωστών

Όπως ενημερωθήκαμε από συναδέλφους του κοινού ΠΜΣ του πανεπιστημίου Λευκωσίας με Πατρών, έπειτα από αίτημα των φοιτητών, θα τους δοθεί βεβαίωση σπουδών πριν τις 23 Μαϊου για όσους ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους έως τότε.
 
Εμείς που είμαστε τελειόφοιτοι του μεταπτυχιακού: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευσης Ατόμων Με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου του  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ δεν είναι διατεθειμένοι.
 
Αποτέλεσμα αυτού είναι να μη μας δίνουν άμεσα τη βεβαίωση σπουδών όσων καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μέχρι και τις 23/5. Είναι άδικο να είμαστε το μόνο πανεπιστήμιο του οποίου οι φοιτητές θα μείνουν εκτός πινάκων και μάλιστα μιλάμε για τρία χρόνια αποκλεισμού.  Είστε το μόνο πανεπιστήμιο που δε στηρίζει τους φοιτητές του. 
 
Με εκτίμηση
 
Οι τελειόφοιτοι του μεταπτυχιακού Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευσης Ατόμων Με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου του  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΕΑΠ).
 
*
 
Καλησπέρα, είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην ειδική αγωγή του ΕΑΠ.
 
Μαζί με τους συμφοιτητές μου είμαστε στο τελευταίο εξάμηνο και για λίγες μέρες χάνουμε τους πίνακες της ειδικής αγωγής. Γεγονός που σημαίνει τρία χρόνια αποκλεισμού.
 
Το πανεπιστήμιο λέει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ωστόσο σήμερα το πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Πατρών, ενημέρωσε τους φοιτητές τους ότι μετά από διερεύνηση και αίτημα των τελευταίων θα καταφέρουν να τους δώσουν βεβαίωση σπουδών πριν τη λήξη των αιτήσεων, σε όσους έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους. Θέλουμε να μας δοθεί και εμάς αυτό το δικαίωμα.
Είναι άδικο να είμαστε οι φοιτητές μόνο αυτού του πανεπιστημίου αποκλεισμένοι. 
 
***

Είναι τρομερή αδικία αυτό που συμβαινει. Όπως ενημερωθήκαμε από συναδέλφους του κοινού ΠΜΣ του πανεπιστημίου Λευκωσίας με Πατρών, από Πανεπιστήμια Αιγαίου ακόμη και από του Φρεντερικ (μεταπτυχιακά ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης) που θέλει και ΔΟΑΤΑΠ και χρειάζεται πόσος καιρός, έπειτα από αίτημα των φοιτητών, θα τους δοθεί βεβαίωση σπουδών πριν τις 23 Μαϊου για όσους ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους έως τότε και συγκεκριμένα στις 19/5.
 
Εμείς που είμαστε τελειόφοιτοι του μεταπτυχιακού: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων Με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ δεν είναι διατεθειμένοι να μας δώσουν καμία βεβαίωση. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μη μας δώσουν άμεσα τη βεβαίωση σπουδών όσων καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μέχρι και τις 23/5.

Είναι άδικο να είμαστε το μόνο πανεπιστήμιο του οποίου οι φοιτητές θα μείνουν εκτός πινάκων και μάλιστα μιλάμε για τρία χρόνια αποκλεισμού. Είναι το μόνο πανεπιστήμιο που δε στηρίζει τους φοιτητές του. Και σας ρωτάω κυρία Κεραμεως στηρίζουμε τα ελληνικά μας πανεπιστήμια και θα μείνουμε εκτός πινάκων για τρία ολόκληρα χρόνια, τρία χρόνια ανεργίας ακόμη και θα μπει όλη η Κύπρος; Μπορείτε να μου πείτε που είναι αυτή η ισοτιμία, όταν θα αποκλειστούν τα ελληνικά πανεπιστήμια και θα μπουν όλα τα κυπριακά; Απλα απαράδεκτο! Αν θέλετε να μιλάμε για ισοτιμία ή θα μπούμε όλοι και θα έπρεπε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ή σε παράταση αιτήσεων μέχρι τις 5/6 που τελειώνουμε ή να έρθετε σε επαφή με το εαπ για να προβεί στις απαραίτητες ρυθμίσεις ή να μη μπει κανένας μεταπτυχιακός ειδικής αγωγής.. Η ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΙΣ..

Με εκτίμηση

Οι τελειόφοιτοι του μεταπτυχιακού: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Ατόμων Με Προβλήματα

Προφορικού και Γραπτού Λόγου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανέμορφοι καλοκαιρινοί προορισμοί χωρίς πλοίο

Έρχονται 3500 νέες προσλήψεις αναπληρωτών λόγω επέκτασης ωραρίου

1000 ευρώ ΈΚΤΑΚΤΟ επίδομα σε 80000 ανέργους - Πώς θα τα πάρετε και πότε μέσω του GoLearn

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους δύο ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

xarths me tsouxters
Παραλίες με ή χωρίς μωβ τσούχτρες την Κυριακή - Δείτε τον χάρτη (UPD)
Μωβ μέδουσες: Σε ποιες παραλίες βρίσκονται – Ο χάρτης με τις «κόκκινες» περιοχές - Όλα τα βήματα φροντίδας εάν σας τσιμπήσουν
Παραλίες με ή χωρίς μωβ τσούχτρες την Κυριακή - Δείτε τον χάρτη (UPD)
mpainten
ΗΠΑ: Νομοσχέδιο που εισάγει περιορισμούς στην οπλοκατοχή υπέγραψε ο Μπάιντεν
Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει προβλέψεις ώστε να μην καταλήγουν όπλα σε χέρια ανθρώπων που κρίνονται επικίνδυνοι και μπλοκάρει τις πωλήσεις όπλων σε...
ΗΠΑ: Νομοσχέδιο που εισάγει περιορισμούς στην οπλοκατοχή υπέγραψε ο Μπάιντεν