ΔΟΕ: Εκδήλωση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τη ίδρυσή της
Στην εκδήλωση θα παραβρίσκονται και θα τιμηθούν ιστορικά μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και πρώην αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου, μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, νυν εκπρόσωποι των Συλλόγων Εκπαιδευτικών και αιρετοί εκπρόσωποι από όλη τη χώρα

Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυσή της (18 Μαΐου 1922) διοργανώνει εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 και ώρα 19:30 στο Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα, πλησίον σταθμού Μετρό «Κεραμεικός»).

Στην εκδήλωση όπου θα παραβρίσκονται και θα τιμηθούν ιστορικά μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και πρώην αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου, μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, νυν εκπρόσωποι των Συλλόγων Εκπαιδευτικών και αιρετοί εκπρόσωποι από όλη τη χώρα, έχουν κληθεί, θα συμμετέχουν και θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων, εκπρόσωποι της Συνόδου Προέδρων και Κοσμητόρων των Παιδαγωγικών Τμημάτων και εκπρόσωποι του γονεϊκού κινήματος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της έρευνας για την Ιστορία της Δ.Ο.Ε. (1922-2022) από τον συντονιστή της έρευνας, ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Σήφη Μπουζάκη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος εκπαιδευτικού ρεπορτάζ της Ε.Ρ.Τ., Ελίνα Κολύβα.

Το πρόγραμμα των εργασιών

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο αλλά όχι στο παράλογο»
Οι κυβερνητικές προτεραιότητες για το 2026 και η απάντηση στις κινητοποιήσεις, μέσα από την εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο αλλά όχι στο παράλογο»