ΙΚΥ: Τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος χορήγησης διδακτορικών υποτροφιών
Δείτε αν είστε στους προσωρινούς πίνακες επιλέξιμων αιτήσεων - Ποια η διαδικασία της ένστασης για όσους δεν «μπήκαν» στους πίνακες

Τους προσωρινούς πίνακες επιλέξιμων αιτήσεων καθώς και των μη επιλέξιμων ανακοίνωσε το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας – Υποδράση 2: Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών ΙΚΥ σε υποψήφιους διδάκτορες των ΑΕΙ της Ελλάδος».

Τους πίνακες μπορείτε να τους δείτε στους παρακάτω συνδέσμους: 

1. Προσωρινός Πίνακας Επιλέξιμων Αιτήσεων 

2. Προσωρινός Πίνακας Μη Επιλέξιμων Αιτήσεων

Οι ανωτέρω Προσωρινοί Πίνακες αφορούν στο αποτέλεσμα του ελέγχου επιλεξιμότητας των αιτήσεων και έχουν αναρτηθεί, ταξινομημένοι βάσει του αριθμού της ηλεκτρονικής αίτησης εκάστου/ης υποψηφίου/ας.

Ενστάσεις κατά του πίνακα μη Επιλέξιμων Αιτήσεων δύνανται να ασκηθούν ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησής τους στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ, ήτοι έως και τη Δευτέρα 16-5-2022 και υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://ams.iky.gr

Οδηγίες για την υποβολή ένστασης

Η ένσταση κατά του προσωρινού πίνακα μη επιλέξιμων υποψηφίων για την Πράξη «Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας -Υποδράση 2: Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών ΙΚΥ σε υποψηφίους διδάκτορες των ΑΕΙ της Ελλάδας» υποβάλλεται στο ΙΚΥ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://ams.iky.gr

Προκειμένου να υποβάλετε ηλεκτρονικά την ένστασή σας, ακολουθήστε τη διαδρομή "Αρχική Σελίδα"—«Ενστάσεις» — «Πρόγραμμα ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας -Υποδράση 2: Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών ΙΚΥ σε υποψηφίους διδάκτορες των ΑΕΙ της Ελλάδας». Στη φόρμα της ηλεκτρονικής ένστασης, τα «Στοιχεία αίτησης» προσυμπληρώνονται αυτόματα.

Στη συνέχεια, συμπληρώνετε το πεδίο «Λόγοι Ένστασης». Στο πεδίο αυτό μπορείτε να αιτιολογήσετε την ένστασή σας. Στην ενότητα «Συνημμένα» παρέχεται η δυνατότητα να επισυνάψετε τυχόν σχετικά με την ένσταση έγγραφα/δικαιολογητικά τα οποία πρέπει να είναι σε ευανάγνωστη μορφή (ο αποδεκτός τύπος των επισυναπτόμενων αρχείων είναι pdf, ενώ, το μέγεθός τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 2 Mb ανά αρχείο). 

Σε περίπτωση που το αρχείο το οποίο θέλετε να επισυνάψετε είναι σε μορφή κειμένου (τύπου doc ή docx), πρέπει να το μετατρέψετε σε αρχείο τύπου pdf. Είναι πιθανό ο επεξεργαστής κειμένου που χρησιμοποιείτε, να σας παρέχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε απευθείας το κείμενό σας σε μορφή pdf, μέσω της επιλογής «Αποθήκευσης ως» και επιλογή τύπου αρχείου «pdf». 

Αφού συμπληρώσετε τα ανωτέρω πεδία, έχετε τη δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης της ένστασής σας για μεταγενέστερη επεξεργασία (εντός της ορισθείσας προθεσμίας) επιλέγοντας «Προσωρινή Αποθήκευση». 

Η ένσταση υποβάλλεται οριστικά επιλέγοντας «Υποβολή». 

Με την υποβολή της ένστασης, λαμβάνετε e-mail επιβεβαίωσης για την επιτυχή καταχώριση. Επιπλέον, δίνονται οι παρακάτω δυνατότητες στους υποψηφίους:

A. Όταν η ένσταση βρίσκεται σε κατάσταση «Αρχική», δηλαδή, ΠΡΙΝ την υποβολή της, μπορείτε: 

α) επιλέγοντας «Επεξεργασία», να τροποποιήσετε /συμπληρώσετε την ένστασή σας,

β) επιλέγοντας «Εκτύπωση», να εκτυπώσετε την ένστασή σας.

Β. Όταν η ένσταση βρίσκεται σε κατάσταση «Υποβλήθηκε», δηλαδή ΜΕΤΑ την υποβολή της, μπορείτε: 

α) επιλέγοντας «Κατεβάστε την Ένσταση», να δείτε την υποβληθείσα ένστασή σας. 

β) επιλέγοντας «Εκτύπωση», να εκτυπώσετε την ένστασή σας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η Οργισμένη απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στο χυδαίο βίντεο Μπογδάνου (vid)

«Είχε γίνει η ζωή μου κόλαση» – Πώς καθηγητής προσέγγιζε ερωτικά φοιτήτριές του

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα