ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2022: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις και η ανάρτηση δικαιολογητικών
Από 4 έως 25 Μαΐου αναμένεται να είναι η προθεσμία για την ανάρτηση των δικαιολογητικών, σύμφωνα με τον ΠΑΣΑΔ

Από 4 έως 25 Μαΐου, πιθανότατα θα είναι η περίοδος κατά την οποία θα πραγματοποιείται η ανάρτηση των δικαιολογητικών για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2022, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα για την πρόσληψη εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με ανάρτησή του ΠΑΣΑΔ, από μέρα σε μέρα αναμένεται να υπογραφεί και να ανακοινωθεί. 

Τονίζεται πως πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αίτηση στο ΑΣΕΠ και μετά την ανάρτηση δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ, καθώς στην αίτηση που θα γίνει στο ΟΠΣΥΔ θα υπάρχει πεδίο στο οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησής στο ΑΣΕΠ.

«Μέχρι τις 4 Μαΐου που ξεκινούν οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ, αναμένεται να έχει καταχωρηθεί και η φετινή προϋπηρεσία όλων μας στο ΟΠΣΥΔ έως και την ημέρα εκείνη, οπότε οι εκπαιδευτικοί, αν γίνει αυτό, θα πρέπει να υπολογίσουν μόνο τις επιπλέον ημέρες 4-23/5 για να βρουν τη συνολική μας προϋπηρεσία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΠΑΣΑΔ:

Ενημέρωση σχετικά με την προκήρυξη 3ΕΑ/2022

Η προθεσμία για την ανάρτηση δικαιολογητικών θα είναι -πιθανότατα- από 4 έως 25 Μαΐου. Αναμένεται να υπογραφεί και να ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα.

Συνάδελφοι, επαναλαμβάνουμε ότι πρώτα θα πρέπει να ολοκληρώσουμε την αίτηση στο ΑΣΕΠ και μετά την ανάρτηση δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ, καθώς στην αίτηση που θα γίνει στο ΟΠΣΥΔ θα υπάρχει πεδίο στο οποίο θα πρέπει να συμπληρώσουμε τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής μας στο ΑΣΕΠ.

Μέχρι τις 4 Μαΐου που ξεκινούν οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ, αναμένεται να έχει καταχωρηθεί και η φετινή προϋπηρεσία όλων μας στο ΟΠΣΥΔ έως και την ημέρα εκείνη, οπότε εμείς, αν γίνει αυτό, θα πρέπει να υπολογίσουμε μόνο τις επιπλέον ημέρες 4-23/5 για να βρούμε τη συνολική μας προϋπηρεσία.

Τέλος, στο ΟΠΣΥΔ θα υπάρχει αναλυτικός οδηγός που θα περιγράφει βήμα-βήμα τη διαδικασία υποβολής της αίτησης και ανάρτησης των δικαιολογητικών. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εμπ φυλακιο πυλη
Ε.Μ.Πολυτεχνείο: Ανοικτή ξανά η κεντρική πύλη της Πατησίων μετά από 40 και πλέον χρόνια - Εβαλαν φυλάκιο
Αντιδρούν οι φοιτητές για το φυλάκιο που τοποθετήθηκε δίπλα από την πύλη: "Λεφτά «δεν υπάρχουν» για τα αμφιθέατρά μας, για τα υλικά μας, λεφτά...
Ε.Μ.Πολυτεχνείο: Ανοικτή ξανά η κεντρική πύλη της Πατησίων μετά από 40 και πλέον χρόνια - Εβαλαν φυλάκιο