ΔΟΕ: Εκδηλώσεων συνέχεια για την αξιολόγηση-Κυριακή 10 Απριλίου
Διαδικτυακή Εκδήλωση της ΔΟΕ με θέμα «το συμβούλιο της τάξης και η συνεργατική διαχείριση προβλημάτων που παρουσιάζονται στην καθημερινή σχολική πράξη».

Εκδηλώσεων συνέχεια για την αξιολόγηση από τη ΔΟΕ την Κυριακή 10 Απριλίου στις 19:00 με θέμα «το συμβούλιο της τάξης και η συνεργατική διαχείριση προβλημάτων που παρουσιάζονται στην καθημερινή σχολική πράξη».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΔΟΕ: 

Στο πλαίσιο του αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου, ενάντια στην κατηγοριοποίηση και εμπορευματοποίηση που προωθείται από τους αντιδραστικούς νόμους της αξιολόγησης, 4692/20 και 4823/21, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. συνεχίζει την υλοποίηση των προγραμματισμένων κεντρικών δράσεων που έχει αναγγείλει και έχουν ήδη αναρτηθεί μέσω των ενιαίων κειμένων.

Χιλιάδες Σύλλογοι Διaδασκόντων και δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα  ενιαία και συντεταγμένα με τα κείμενα της Δ.Ο.Ε.

Το σύνολο των δράσεων, που υλοποιούνται στο πλαίσιο ενός ευρύτατου δημόσιου διαλόγου που εμπλέκει όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και κάθε σχολική μονάδα χωριστά, αποτελούν μια προσπάθεια εκπαιδευτικής, παιδαγωγικής και κοινωνικής παρέμβασης της Ομοσπονδίας, με στόχο να εξοπλίσει το εκπαιδευτικό κίνημα, να καταγγείλει την αντιεκπαιδευτική πολιτική, να τεκμηριώσει τις θέσεις και τα αιτήματα του κλάδου.

Η έκτη κεντρική δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 7:00 μ.μ. και αφορά στον άξονα 3 (Το συμβούλιο της τάξης και η συνεργατική διαχείριση προβλημάτων που παρουσιάζονται στην καθημερινή σχολική πράξη), με το περιεχόμενο που έχει ήδη αναρτηθεί στα σχέδια δράσης.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβληθεί στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://youtu.be/TUcJzhlwOuw

Εισηγητές θα είναι οι:

  • Γιώργος Μόσχος, πρώην Βοηθός Συνήγορος του παιδιού, μέλος της Πρωτοβουλίας για   το άρθρο 12, για τα δικαιώματα του παιδιού.
  • Παιδαγωγική Ομάδα «Σκασιαρχείο».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τίθενται ερωτήματα ή σχόλια σε ειδική φόρμα, τα οποία θα ομαδοποιηθούν, θα τεθούν στους εισηγητές και θα απαντηθούν.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Η συμμετοχή όλων μας στις κεντρικές δράσεις είναι αναγκαία και σημαντική προκειμένου να κατοχυρώσουμε την απάντησή μας και να αναδείξουμε τα προβλήματα της εκπαίδευσης, ενισχύοντας το μέτωπο της υπεράσπισης του Δημόσιου Σχολείου.

Δεν υποχωρούμε, γιατί σεβόμαστε την εργασία μας, υπερασπίζουμε τους μαθητές μας, κατοχυρώνουμε τα δικαιώματά μας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΦΩΤΙΑ
Πάτρα, Χίος, Ζάκυνθος, Πρέβεζα, Άρτα, ζήσαν τη νύκτα του Νέρωνα: Μάχες με τον πύρινο όλεθρο
Τρόμος δίχως τέλος σε Πάτρα, Χίο και Άρτα – Περιουσίες γίνονται στάχτη, δασικές εκτάσεις εξαφανίζονται
Πάτρα, Χίος, Ζάκυνθος, Πρέβεζα, Άρτα, ζήσαν τη νύκτα του Νέρωνα: Μάχες με τον πύρινο όλεθρο
προβατο
Συγκλονιστική διάσωση στην Αχαΐα: Νεαρός σώζει πρόβατο από την πύρινη κόλαση της Πάτρας
Τέτοιες πράξεις αναδεικνύουν όχι μόνο την αλληλεγγύη απέναντι στα ζώα αλλά και την ακατάβλητη θέληση του ανθρώπου να υπερασπιστεί την ίδια τη ζωή,...
Συγκλονιστική διάσωση στην Αχαΐα: Νεαρός σώζει πρόβατο από την πύρινη κόλαση της Πάτρας