sxoleio fasistes sinthima eirini
Φασιστικά συνθήματα σε σχολεία του Βύρωνα - Πληθαίνουν τα φαινόμενα παραβατικότητας

Φασιστικά συνθήματα έγραψαν άγνωστοι στο 3ο και 5ο Λύκειο στα νταμάρια του Βύρωνα, όπως καταγγέλλει  η ΚΝΕ του Βύρωνα.

Αναλυτικότερα, τα φασιστικά συνθήματα γράφτηκαν μέσα στο χώρο των δύο σχολείων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα καταγράφεται έντονη φασιστική δραστηριότητα, τόσο εκτός όσο και εντός των σχολικών μονάδων. 

«Σαν τους αρουραίους μέσα στη νύχτα βγήκαν οι φασίστες στο 3ο και το 5ο ΓΕΛ Βύρωνα για να γράψουν τα εμετικά τους συνθήματα. Γιατί τη μέρα, οι μαθητές με τα πρόσωπά τους, καταδικάζουν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της Ελλάδας, διεκδικούν την κατάργηση της ΕΒΕ, της Τράπεζας Θεμάτων, μέτρα προστασίας της υγείας τους», αναφέρει η ΚΝΕ Βύρωνα στην ανακοίνωσή της.

Καθηγητές, γονείς, μαθητές αντέδρασαν στην εμφάνιση και δράση των φασιστικών και εθνικιστών και ενημέρωσαν το δήμο Βύρωνα, όπου έκανε παρέμβαση στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΝΕ Βύρωνα:

«Σαν τους αρουραίους μέσα στη νύχτα βγήκαν οι φασίστες στο 3ο και το 5ο ΓΕΛ Βύρωνα για να γράψουν τα εμετικά τους συνθήματα. Γιατί τη μέρα, οι μαθητές με τα πρόσωπά τους, καταδικάζουν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της Ελλάδας, διεκδικούν την κατάργηση της ΕΒΕ, της Τράπεζας Θεμάτων, μέτρα προστασίας της υγείας τους. Την ώρα που υπάρχει αναβρασμός από την κυβερνητική πολιτική και την εξαθλίωση, το σύστημα αμολά τα μαντρόσκυλά του για να τρομοκρατήσουν.

Είναι στο χέρι των μαθητών, των εκπαιδευτικών, συνολικά του λαϊκού κινήματος να πετάξει στα σκουπίδια τους φασίστες και την "ιδεολογία" τους. Τους απομονώνουμε σε κάθε σχολείο και γειτονιά! Αποκαλύπτουμε το βρώμικο ρόλο τους, που είναι ο εκφοβισμός του λαού, η επίθεση σε πρόσφυγες, κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές, κάνοντας πλάτες στα αφεντικά τους. Ο λαός του Βύρωνα ξεμπέρδεψε στο παρελθόν με αυτούς, χρέος της νέας γενιάς να μην τους αφήσει σε χλωρό κλαρί!».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διευθυντής ΠΕ Ζακύνθου, Αθανάσιος Κατσίμπελης
Επιμένει ο Διευθυντής ΠΕ Ζακύνθου: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη γιατί τόλμησα να εφαρμόσω το Σύνταγμα»
«Με τιμή αναλαμβάνω την ευθύνη αυτού του “παραπτώματος”» – Η σφοδρή απάντηση του Αθανασίου Κατσίμπελη στην ΔΟΕ που τον χαρακτήρισε «υπότροπο για...
Επιμένει ο Διευθυντής ΠΕ Ζακύνθου: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη γιατί τόλμησα να εφαρμόσω το Σύνταγμα»
στεφανος κασσελακης
Κασσελάκης: Δεν θα διαβάσω το βιβλίο Τσίπρα, δεν με ενδιαφέρει
«Αναρωτήθηκα αν πρέπει να ντρέπομαι που είμαι Κρητικός» δήλωσε σε άλλο σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτηθείς για τη δολοφονία στα Βορίζια
Κασσελάκης: Δεν θα διαβάσω το βιβλίο Τσίπρα, δεν με ενδιαφέρει
ΥΠΑΙΘΑ
Υπάλληλοι ΣΑΕΚ σε υπουργείο Παιδείας: «Πρώτα μόνιμες προσλήψεις, μετά αλλαγές στο ωράριο»
Κίνδυνος υπερεργασίας και «σπαστού» ωραρίου αν δεν προστεθεί μόνιμο προσωπικό στις ΣΑΕΚ - Τι ζητούν οι διοικητικοί από το υπουργείο Παιδείας
Υπάλληλοι ΣΑΕΚ σε υπουργείο Παιδείας: «Πρώτα μόνιμες προσλήψεις, μετά αλλαγές στο ωράριο»