Ρόδος: Καθηγητές Μουσικού Σχολείου εκπαιδεύτηκαν στην αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων
Οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου εκπαιδεύτηκαν στην αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων στον χώρο του σχολείου

Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου, για την αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων που μπορεί να συμβούν στον χώρο του σχολείου παρακολούθησαν οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από τους Διασώστες Ρόδου σε συνεργσασία με τη διεύθυνση του σχολείου και τον Παναγιώτη Μπέλλο, σύμφωνα με το rodiaki.gr.

Η συμμετοχή υπήρξε μαζική και οι καθηγητές επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις δεξιότητες που μπορούν να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή.

Ένα σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης, στο οποίο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση, ήταν η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, η χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή και η σημασία της ύπαρξής του σε όλα τα σχολεία.

Σημαντικές οι πληροφορίες και η εκπαίδευση, πρακτική και θεωρητική, σχετικά με πνιγμονή ενήλικα, παιδιού και βρέφους.

Οι Διασώστες Ρόδου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τη Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου και όλους τους εκπαιδευτικούς, που έλαβαν μέρος στα δύο αυτά σεμινάρια, για τη φιλοξενία και το ενδιαφέρον που επέδειξαν.

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ανακήρυξης του έτους 2022 ως «Έτους Ανάπτυξης Δικτύου Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών Στο Νησί Της Ρόδου Και Εκπαίδευσης Των Πολιτών Στις Πρώτες Βοήθειες» και της ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης καθώς και προάσπισης της ασφάλειας του πολίτη κατά την οποία οι Διασώστες Ρόδου εκπαιδεύουν πολίτες, σχολεία και φορείς του νησιού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Γεμίζουν τα νοσοκομεία με μαθητές με διαταραχές συμπεριφοράς και επιθετικότητας

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα