Μουσικό Σχολείο Ρόδου: Άλλη μια αίθουσα αποδόθηκε προς χρήση, η 8η μέσα σε ένα χρόνο
Κοινή ανακοίνωση από το Μουσικό Σχολείο Ρόδου και το Σύλλογο Γονέων

Αμέσως μετά την εγκατάσταση της νέας δημοτικής αρχής πέρυσι, σχολείο και σύλλογος γονέων διεκδικήσαμε από αυτήν, με γραπτές και τεκμηριωμένες προτάσεις, την αντιμετώπιση των προβλημάτων της σχολικής μας μονάδας. Μετά την πρώτη γόνιμη συνάντηση αντιπροσωπείας της διεύθυνσης του σχολείου και του ΔΣ του συλλόγου γονέων με τον αντιδήμαρχο παιδείας κ. Στράτο Καρίκη (8-10-2019), ακολούθησαν κι άλλες με τον ίδιο, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σάββα Χριστοδούλου, τις Διευθύνσεις Παιδείας, Τεχνικών Έργων και Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου (και δη τον προϊστάμενο κ. Δημήτρη Κυπριώτη και τον κ. Παύλο Διακοσταματίου, γονείς μαθητών του σχολείου μας, πολλαπλά υποστηρικτικούς σε κάθε σχετικό θέμα) κ.ά. Ζητήσαμε επίσης βοήθεια κι από άλλους, όπως ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου (της γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας και εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού).

Όλους αυτούς τους ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση και την υποστήριξη. Αποτέλεσμα, λοιπόν, όλων των προσπαθειών και της ανταπόκρισης που βρήκαμε, ήταν ήδη κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά η δημιουργία, διαμόρφωση και απόδοση προς χρήση επτά (7) συνολικά αιθουσών, ορισμένες εντελώς καινούργιες, άλλες ανακατασκευασμένες κι άλλες κατάλληλα διαμορφωμένες. Πρόσφατα, άλλη μία αίθουσα κατασκευάστηκε από τη Σχολική Επιτροπή Β/βάθμιας Εκπ/σης και ήδη χρησιμοποιείται (της οποίας μάλιστα την εσωτερική διαμόρφωση και διακόσμηση ανέλαβαν οι μαθητές/τριες του σχολείου, πράξεις που μας κάνουν υπερήφανους)!

nea_aithoysa_es.jpg

Επιπλέον, από τον κρατικό φορέα «Κτιριακές Υποδομές», κλιμάκιο του οποίου επισκέφθηκε την 1-10-2020 το σχολείο μας (χάρη και στην υποστήριξη του βουλευτή κ. Γιάννη Παππά), εκτός πολλών άλλων, διεκδικούμε και την κατασκευή τεσσάρων (4) νέων αιθουσών. Στην προσπάθεια αυτή πολύτιμη είναι η προσφορά ολοκληρωμένης αρχιτεκτονικής μελέτης από φίλο του σχολείου, τον ιδιώτη πολιτικό μηχανικό κ. Σταμάτη Πατούνα, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Επιπρόσθετα, ήδη υλοποιείται η υπόσχεση για ενίσχυση των καλών μας έργων από το Επικοινωνιακό και Μορφωτικό Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Επίσης, το σχολείο μας έχει ενταχθεί σε ένα ευρύ δημοτικό πρόγραμμα συντηρήσεων.

Τέλος, ευχαριστούμε τη συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου μουσικής Ν. Αιγαίου κ. Θεοδώρα Τσιμπούρη, καθώς και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδ/σου κ. Γιάννη Παπαδομαρκάκη γιατί με τη διαρκή μέριμνα και υποστήριξή τους βοηθούν πάντα στην υλοποίηση κάθε ευγενούς στόχου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα