σχολική τάξη, σχολείο, θρανία, καρέκλες, πίνακας, μαυροπίνακας
Πίνακας και ενημέρωση των οργανικών κενών ΕΕΠ-ΕΒΠ

Τα οργανικά κενά των κλάδων του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), όπως παρουσιάζονται από την Γ. Μπουλμέτη και τον Β. Βούγια.

Τα οργανικά κενά παρουσιάζονται ανά κλάδο και περιοχή (Δ/νσεις Εκπαίδευσης), των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) και των Επιτροπών Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) και προς ενημέρωση των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, που επιθυμούν  να καταθέσουν αίτηση μετάθεσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Εν αναμονή της κοινοποίησης, από το ΥΠΑΙΘ, των οργανικών κενών των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), ανά κλάδο και περιοχή (Δ/νσεις Εκπαίδευσης), των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) και των Επιτροπών Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) και προς ενημέρωση των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, τα οποία επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση Μετάθεσης για το 2021-22, σύμφωνα με την Εγκύκλιο υπ. αριθ. πρωτ. 18769/18-2-2022 (ΑΔΑ: 6ΝΠ146ΜΤΛΗ-ΘΑ7), παραθέτουμε ακολούθως: 

Α. Τα οργανικά κενά μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) ανά κλάδο και περιοχή (Διεύθυνση Εκπαίδευσης), όπως εδόθησαν από το ΥΠΑΙΘ για τη διενέργεια των Μετατάξεων και τα οποία συμπεριλαμβάνουν τις μεταβολές που επέφερε η διενέργεια των Μεταθέσεων για το 2020-21. 

Σημειώνουμε πως στον εν λόγω Πίνακα, τον οποίο παραθέτουμε, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι παρακάτω 3 μεταβολές, οι οποίες προήλθαν από τη Μετάταξη εκπαιδευτικών στον κλάδο ΕΕΠ Ψυχολόγων (ΠΕ23). 

pinakas

Β. Τα οργανικά κενά μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) στα Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) ανά κλάδο, όπως προκύπτουν μετά τη διενέργεια των Μεταθέσεων για το 2020-21. 

Γ. Τα οργανικά κενά μελών ΕΕΠ Κοινωνικών Λειτουργών (ΠΕ30) και Ψυχολόγων (ΠΕ23) στις Επιτροπές Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ), των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ), όπως προκύπτουν από την διενεργηθείσα από το ΥΠΑΙΘ κατανομή οργανικών θέσεων. 

Επισημαίνουμε πως τα εν λόγω αρχεία κοινοποιούνται για τη διευκόλυνση των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ και αποτελούν προϊόν δικής μας πρωτοβουλίας και επεξεργασίας και γι αυτό το λόγο καλό θα ήταν να περιμένουμε αρμοδίως από το ΥΠΑΙΘ  την κοινοποίηση των επίσημων οργανικών κενών ΕΕΠ-ΕΒΠ. 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 22-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

esties-politexnioupoli
Φοιτητές Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: «Αποκλείεται το 90% των εστιακών»
«Το 90% των εστιακών αποκλείεται από τη δημόσια και δωρεάν στέγαση», καταγγέλουν οι φοιτητές Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Φοιτητές Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: «Αποκλείεται το 90% των εστιακών»