Ιδιωτικά Κέντρα Διά Βίου Μάθησης: Τα παράβολα για την αδειοδότηση
Η απόφαση που καθορίζει το ποσό των παραβόλων και άλλων χρηματικών ποσών για ιδιωτικά Κέντρα Διά Βίου Μάθησης

Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η απόφαση που καθορίζει το ποσό των παραβόλων και άλλων χρηματικών ποσών για ιδιωτικά Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ).

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την απόφαση:

Το παράβολο υπέρ του Δημοσίου για τη χορήγηση άδειας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, ορίζεται στο ποσό των εκατό (100 €) ευρώ.

Το χρηματικό ποσό υπέρ του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) για τη διατύπωση γνώμης ως προς τη συνδρομή των κτιριολογικών προϋποθέσεων της περ. 18 της υποπαρ. Θ3 της παρ. Θτου άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012, ορίζεται ως ακολούθως:

paravola 1

Το παράβολο υπέρ του Δημοσίου για την τροποποίηση άδειας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.), ορίζεται στο ποσό των εκατό (100 €) ευρώ.

Για τις περιπτώσεις που η τροποποίηση άδειας χρήζει διατύπωση γνώμης επί του κτιριολογικού και αφορά μετεγκατάσταση, προσθήκη νέας δομής, επέκταση ή αλλαγή χρήσης υπάρχουσας δομής, προβλέπεται επιπλέον χρηματικό ποσό υπέρ του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) που ορίζεται ως εξής:

paravola 2

Το παράβολο υπέρ του Δημοσίου, της περ. 18 της υποπαρ. Θ.3 της παρ. Θ του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012, για την επικαιροποίηση άδειας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ορίζεται στο ποσό των εκατό (100 €) ευρώ.

Το παράβολο υπέρ του Δημοσίου, της περ. 4 της υποπαρ. Θ.5 της παρ. Θ του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012, για τη μεταβίβαση της άδειας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, ορίζεται στο ποσό των εκατό (100 €) ευρώ.

Τα ως άνω κατά περίπτωση, παράβολα υπέρ του Δημοσίου, υποβάλλονται μέσωτης εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο). Ομοίως, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, καταβάλλονται τα κατά περίπτωση, χρηματικά ποσά υπέρ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής «e-Πληρωμές ΕΟΠΠΕΠ».

Αναλυτικά η απόφαση εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 23/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpa
Ψήφισμα της Νομικής Σχολής για την απώλεια του Ομότιμου Καθηγητή και πρώην Αντιπρύτανη Ιωάννη Καράκωστα
Η Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκε την εκδημία του εκλεκτού και αγαπητού Συναδέλφου...
Ψήφισμα της Νομικής Σχολής για την απώλεια του Ομότιμου Καθηγητή και πρώην Αντιπρύτανη Ιωάννη Καράκωστα