larko
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
«Ο αγώνας των εργαζόμενων στη ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων μας! Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις τους για να μη μείνουν άνεργοι και άστεγοι», σημειώνει ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»

Ένα ακόμα σωματείο εκπαιδευτικών στηρίζει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι απολύονται και εκδιώκονται από τους οικισμούς που μένουν οι οικογένειες των εργατών κοντά στο εργοστάσιο.

Ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ την Κυριακή καλεί στην στην ανοιχτή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στον Κινηματογράφο Ίλιον, στη Λάρυμνα, στις 10:30 το πρωί και θα μετατραπεί σε συλλαλητήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο αγώνας των εργαζόμενων στη ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων μας!

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις τους για να μη μείνουν άνεργοι και άστεγοι!!!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ο γενικός ξεσηκωμός που έχει κηρυχτεί από το σωματείο των εργατών της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα πρέπει να φτάσει παντού! Η κυβέρνηση να πάρει τώρα όλα όσα είπε για κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, για απόλυση όλων των εργαζομένων και άδειασμα των οικισμών που μένουν οι οικογένειες των εργατών κοντά στο εργοστάσιο.

Δε θα επιτρέψουμε καμία οικογένεια και κανέναν μαθητή μας να ξεσπιτωθεί!

Το κύμα της αλληλεγγύης πρέπει  να γιγαντώσει σε όλη την Ελλάδα. Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ έχουν δίπλα τους εκατοντάδες σωματεία εργαζόμενων και φορείς από όλη την Ελλάδα, δίνοντάς τους δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους. Αυτή η συμπαράσταση δε μένει στα λόγια, αλλά είναι η έμπρακτη στήριξη με οποιοδήποτε τρόπο χρειαστεί που πάντα έχουν οι εργαζόμενοι ως βασικό όπλο στους αγώνες τους.

Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ έχουν στα χέρια τους τον αγώνα, μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά τους, που συντονίζονται με το σωματείο. Σωματεία και φορείς που είναι κοντά στο εργοστάσιο αλλά και σε όλη την Ελλάδα, καθώς και ο Σύλλογος μας «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ», στηρίζουν τις πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις των εργαζομένων τις επόμενες μέρες:

• Την Πέμπτη 10/2 στηρίζουμε την 24ωρη απεργία, και τη μαζική Παράσταση Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

• Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου συμμετέχουμε στην ανοιχτή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στον Κινηματογράφο Ίλιον, στη Λάρυμνα, στις 10:30 το πρωί και θα μετατραπεί σε παλλαϊκό συλλαλητήριο. Θα συμμετάσχουν Σωματεία, Σύλλογοι, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Κόμματα και τοπική Διοίκηση, οι κάτοικοι της περιοχής, για να προχωρήσει ο συντονισμός μεγάλου συλλαλητηρίου στην Αθήνα, που θα απαιτεί τη διασφάλιση της συνέχισης της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και όλων των θέσεων εργασίας.

Θα είμαστε μαζί τους σε κάθε κινητοποίησή τους ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Οδηγίες για να κάνετε την αίτηση εύκολα και γρήγορα με λίγα κλικ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Βγήκε η κατανομή θέσεων για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - 5124 οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (Πίνακας - Αιτήσεις)

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

μοτσαρτ
Σάλος με την (φοβική) απόσυρση σχολείων από την παιδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ- Ο Μότσαρτ ήταν γυναίκα...
Αποσύρονται σύμφωνα με τον πατρινό τύπο σχολεία από τον "Μότσαρτ" του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, μετά από αντιδράσεις γονέων γιατί υποδύεται τον Μοτσαρτ γυναίκα.
Σάλος με την (φοβική) απόσυρση σχολείων από την παιδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ- Ο Μότσαρτ ήταν γυναίκα...