Τρίπολη: Ένας δάσκαλος μεταμόρφωσε αίθουσα δημοτικού σχολείου
Σε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, γεμάτο σχέδια και χρώματα, κάνουν μάθημα μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης

Ο δάσκαλος Μάριος Γιαννάκης, ο οποίος κατάγεται από τις Λίμνες Αργολίδας, υλοποιώντας μια καινοτόμο πρακτική, έβαψε και ζωγράφισε την αίθουσα έτσι ώστε οι μικροί μαθητές να νιώθουν ακόμα πιο ευχάριστο το χώρο όπου περνούν πολλές ώρες της ημέρας…

Πρόκειται για το τμήμα Ζ.Ε.Π. (Ζώνη Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας) το οποίο αφορά μαθητές που έχουν διαφορετικό πολιτισμικό και γλωσσικό υπόβαθρο και ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε κάποια δείγματα από τη δουλειά του δασκάλου τους…

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρυο
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Από τα θερμαινόμενα πατάκια μέχρι την έξυπνη μόνωση — οι πρακτικές λύσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς μεγάλο κόστος.
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
λαχανοντολμαδες
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα
Ένα από τα πιο αγαπημένα χειμωνιάτικα πιάτα, οι λαχανοντολμάδες συνδυάζουν τρυφερό λάχανο, πλούσια γέμιση κιμά και ρύζι και αρωματικό αυγολέμονο.
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα