Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Σε ΦΕΚ η κατανομή 2.500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΕΠ-ΕΒΠ ανά κλάδο, ειδικότητα και βαθμίδα

Καθορίστηκε με την υπ. αριθμ. 4827/Ε1 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) – ΦΕΚ B 68 – 15.01.2022 – των υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως και του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη ο αριθμός των 2.500 προς πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και ΕΕΠ-ΕΒΠ ανά κλάδο, ειδικότητα και βαθμίδα Εκπαίδευσης, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου τρίμηνης διάρκειας. 

Οι εν λόγω αναπληρωτές θα προσληφθούν για κάλυψη αναγκών σχολικών μονάδων και δομών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για λόγους που συνδέονται με τον κορoνοϊό COVID-19 ή είναι συναφείς με αυτόν για το σχολικό έτος 2021-22. 

Κατανέμονται δε για την Α/θμια Εκπαίδευση και ΕΑΕ 1.317 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και 15 ΕΕΠ-ΕΒΠ και για την Β/θμια Εκπαίδευση και ΕΑΕ 1.155 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και 13 ΕΕΠ-ΕΒΠ. 

Αναλυτικά 

Καθορισμός του αριθμού των δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) προς πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, ανά κλάδο, ειδικότητα και βαθμίδα Εκπαίδευσης, σχολικού έτους 2021-2022, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 111 του ν. 4821/2021 (Α΄134). 

Α. ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ- ΒΑΘΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: 

Α1. ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙ- ΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: 

pinakesanapliroton

Α2. ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙ- ΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 

pinakesanapliroton
pinakesanapliroton
pinakesanapliroton

Β. ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:

Β1. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: 

pinakesanapliroton


Β2. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

pinakesanapliroton

Εάν, μετά τις προσλήψεις των υποψηφίων του κλάδου ΠΕ79.01, παραμένουν ακάλυπτα λειτουργικά κενά, δύνανται να προσλαμβάνονται, σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί του κλάδου ΤΕ16. 

Δείτε το ΦΕΚ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση και στην στέγη Γραμμάτων και τεχνών

Γεωργία - Βιασμός: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με τις μελανιές στο σώμα της (εικόνες)

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

sillalitirio
Πανελλαδική σύσκεψη ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ στη Γκράβα το Σάββατο - Συνεχίζονται οι αγωνιστικές δράσεις των εκπαιδευτικών
Με σύσκεψη συντονισμού ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ στη Γκράβα το Σάββατο συνεχίζουν οι εκπαιδευτικοί το γύρο κινητοποιήσεων και δράσεων των τελευταίων ημερών για...
Πανελλαδική σύσκεψη ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ στη Γκράβα το Σάββατο