Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
kinitopoiisi-ekpaideutikoi
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS
«Εν μέσω πανδημίας και κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων, η κυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής», τονίζει ο σύλλογος «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ»

Για επίθεση της κυβέρνησης στη δημόσια υγεία κάνει λόγο το  Δ.Σ. του Συλλόγου «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ», τονίζοντας ότι εν μέσω πανδημίας και κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής.

Αναλυτικά

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!

Το Υπουργείο Υγείας, εν μέσω πανδημίας και κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής και άρα υποβάθμισης της συνολικής λειτουργίας του νοσοκομείου και τη μετατροπή του σε εμβολιαστικό κέντρο.

Η απόφασή του κοινοποιήθηκε αποκλειστικά στις διοικήσεις των παιδιατρικών Νοσοκομείων χωρίς καμία ενημέρωση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, όταν το ΓΝ Παίδων Πεντέλης εξυπηρετεί μεγάλο όγκο ασθενών του νομού Αττικής και των όμορων νομών, αφού είναι ένα από τα τρία αποκλειστικά παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής και από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα έχει εξετάσει πάνω από 11.000 παιδιά, από τα οποία 750 Covid θετικά, και έχει νοσηλεύσει μόνο στην Παιδιατρική Κλινική πάνω από 1300.   

Η κατρακύλα όμως της κυβέρνησης δεν έχει πάτο. Ο Υπουργός Υγείας κατέθεσε και αγωγή για να κηρύξει την 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο Παίδων Πεντέλης ενάντια στο κλείσιμο της εφημερίας, παράνομη και καταχρηστική.

Μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι  δικαιολογίες της κυβέρνησης και του υπουργείου ότι η αγωγή κατατέθηκε για την προστασίας της δημόσιας υγείας, τη στιγμή που παίζουν στα ζάρια την υγεία και τη ζωή μας καθημερινά, που δε διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή παιδιών αναστέλλοντας την 24ωρη εφημερία ενός νοσοκομείου για παιδιά.

Το  Δ.Σ. του Συλλόγου μας «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» καταγγέλλει τη νέα επίδειξη πυγμής της Κυβέρνησης ως μία ακόμη πράξη αυταρχισμού και τρομοκράτησης σε όποιον μπαίνει εμπόδιο στην αντιλαϊκή της πολιτική. Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου και απαιτούμε  από το Υπουργείο Υγείας να πάρει πίσω την απόφασή του.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία ΕΛΠΙΣ: Η λίστα με τα κλειστά σχολεία σε όλη την Ελλάδα - Ανανεώνεται συνεχώς

Νέες Προκηρύξει ΑΣΕΠ για 5889 ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

kleista sxoleia
Κλειστά σχολεία - ΕΛΠΙΣ: Οι τέσσερις λόγοι για διήμερη τηλεκπαίδευση
Κλειστά σχολεία - Κακοκαιρία Ελπίς: Ποιοι είναι οι τέσσερις λόγοι που οδηγούνται τα σχολεία στην διήμερη τηλεκπαίδευση
Κλειστά σχολεία - ΕΛΠΙΣ: Οι τέσσερις λόγοι για διήμερη τηλεκπαίδευση