kostas gavroglou
Nick Paleologos / SOOC
«Μια ακόμη λάσπη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο και να το προσπαθούν, δεν είμαστε όλοι το ίδιο», σημειώνει ο Κώστας Γαβρόγλου, για δημοσιεύματα που καταγγέλλουν ότι το υπουργείο Παιδείας επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενήμερο για τις πράξεις του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ

«Μια ακόμη λάσπη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ» καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, αναφορικά με δημοσιεύματα που αναπαράγουν ότι το υπουργείο Παιδείας επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενήμερο για τις πράξεις των δύο καθηγητών της ΑΣΟΕΕ και δεν έπραξε τίποτα.

Ο Κώστας Γαβρόγλου, με ανάρτησή του στα social media παραθέτει το χρονικό των πεπραγμένων του υπουργείου Παιδείας.

Αναλυτικά η ανάρτηση Γαβρόγλου: 

Μια αναγκαία διευκρίνιση

Σε κάποια ρεπορτάζ σχετικά με τους δυο καθηγητές του ΟΠΑ, γράφτηκε και αναπαράχθηκε ότι το Υπουργείο Παιδείας επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενήμερο για τις πράξεις τους και δεν έπραξε τίποτα. Όπως δείχνουν τα παρακάτω, αυτό είναι μια ακόμη λάσπη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από έρευνα που κάναμε μαζί με τους τότε συνεργάτες μου, διαπιστώθηκαν τα εξής:

Ο τότε Πρύτανης του ΟΠΑ καθηγητής κ. Μ. Γιακουμάκης, αμέσως μετά την απόφαση καταδίκης του δικαστηρίου εναντίον συγκεκριμένου καθηγητή, τον παραπέμπει στο Πειθαρχικό και αμέσως ενημερώνει το Υπουργείο (25 Ιουνίου 2019) για την κατάσταση.

Το Υπουργείο αποκρίνεται σε χρόνο ρεκόρ (4 Ιουλίου 2019), παρά το γεγονός ότι τις ημέρες εκείνες κορυφωνόταν η προεκλογική περίοδος (εκλογές έγιναν στις 7 Ιουλίου 2019), και ζητάει από τον Πρύτανη ακριβώς αυτό που προβλέπει ο νόμος: την διατύπωση γνώμης της Συγκλήτου για το αν ο ελεγχόμενος Καθηγητής πρέπει να τεθεί σε αργία.

Η Σύγκλητος συνεδριάζει στις 26 Ιουλίου και θέτει τον καθηγητή σε αργία, κάτι που επικυρώνεται από το Υπουργείο στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Όσο και να το προσπαθούν, δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: Πρόσκληση 2 ερευνητών στην «Μηχανική Μάθηση, Υπολογιστική Όραση»
Είναι επιθυμητό οι υποψήφιοι να διαθέτουν ισχυρό υπόβαθρο στη Μηχανική Μάθηση ή/και την Υπολογιστική Όραση ή/και γνώσεις system administration/devops.
ΑΠΘ: Πρόσκληση 2 ερευνητών στην «Μηχανική Μάθηση, Υπολογιστική Όραση»
Χριστίνα Σούζη
Χριστίνα Σούζη για κακοκαιρία: «Προτιμώ να με βρίζουν γιατί έπεσα έξω, παρά να με βρίζουν για κάποιο ατύχημα»
«Κακοκαιρία που τα έχει όλα. Βροχές, χιόνια, θυελλώδεις ανέμους, κεραυνούς, αστραπές»
Χριστίνα Σούζη για κακοκαιρία: «Προτιμώ να με βρίζουν γιατί έπεσα έξω, παρά να με βρίζουν για κάποιο ατύχημα»