Στο αρχείο αναμένεται να τεθεί η υπόθεση για τον θάνατο της 7χρονης Θωμαϊδας από το Βελεστίνο, η οποία αφού έφαγε ένα γλυκό- κέρασμα στο σχολείο, βρήκε τραγικό θάνατο.
Η μαθήτρια υπέστη αλλεργικό σοκ και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων.
Η προκαταρκτική έρευνα που ξεκίνησε η Εισαγγελία Βόλου δεν αποδίδει ευθύνες στους δασκάλους για το ατυχές περιστατικό που συνέβη σε σχολείο του Βελεστίνου, όταν στις 25 Ιανουαρίου, η 7χρονη Θωμαΐς έφαγε ένα μπακλαβαδάκι - κέρασμα για την γιορτή φίλης της.
Αμέσως μετά, άρχισε να μη νιώθει καλά και σύντομα έφτασε στο σχολείο ο πατέρας της και την πήγε στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου όπου έπαθε ανακοπή. Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τη σώσουν.
Η Θωμαΐς έπεσε σε κώμα και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η μαθήτρια δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή στις 14 Φεβρουαρίου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί
Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom