Έπιασαν δουλειά τα συνεργεία στο Περιστέρι, για την πλήρη ανακατασκευή του πρώην 3ου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο θα μετατραπεί σε Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ), δηλαδή σε ένα επαγγελματικό εκπαιδευτήριο το οποίο απευθύνεται σε ΑμεΑ και θα καλύψει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής στο δυτικό τμήμα του λεκανοπεδίου.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η δημοτική Αρχή, οι τεχνικές επεμβάσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα σ' ένα εξάμηνο, ώστε να παραδοθεί άμεσα για να καλύψει την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης των μαθητών.
Το νέο Ειδικό Σχολείο θα παρέχει ευκαιρίες στη μόρφωση και στην κοινωνική και επαγγελματική ένταξη σε μαθητές ΑμεΑ, τόσο του Περιστερίου όσο και γενικότερα της Δυτικής Αθήνας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης
Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά
Alfavita Newsroom