kerameos-vouli
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Αδιανόητη χαρακτήρισε η Νίκη Κεραμέως, την επίθεση που δέχτηκε ο διευθυντής Γυμνασίου στην Πιερία από αρνητές της πανδημίας

Για τις συλλήψεις των «θεματοφυλάκων» στην Πιερία μετά την απαγωγή του διευθυντή στο Γυμνάσιο Αιγινίου, μίλησε η Νίκη Κεραμέως κάνοντας λόγο για μια «αδιανόητη ιστορία» την οποία «καταδικάζουμε απερίφραστα».

Η υπουργός Παιδείας μιλώντας στο MEGA, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «είναι μια αδιανόητη ιστορία. Καταδικάζουμε απερίφραστα και κινητοποιηθήκαμε αμέσως» και πρόσθεσε ότι «έχει επιληφθεί συνολικά η δικαιοσύνη. Αξιοποιούμε κάθε μέσο για να προστατεύσουμε συνολικά την εκπαιδευτική κοινότητα».

Η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι «σύσσωμη η πολιτεία καταδικάζει το γεγονός και στέκεται διπλά στους εκπαιδευτικούς», ενώ σημείωσε ότι μίλησε η ίδια με τον διευθυντή του σχολείου της Πιερίας.

«Ήταν σοκαρισμένος, μου είπε ότι ήταν θέμα υπερηφάνειας και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να υποκύψει», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η κ. Κεραμέως έκανε λόγο για μεμονωμένο περιστατικό το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Είναι μια ασύλληπτη πράξη. Ελέγχεται ποινικά. Να μην έχουμε την εικόνα ότι αυτή είναι μια γενική στάση. Αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά. Σε κάθε φάση της πανδημίας έχουμε κάποιες αντιδράσεις, αλλά αυτές είναι μεμονωμένες και δεν έχουν να κάνουν με τη συνολική εικόνα», κατέληξε η υπουργός.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικες
Πανελλαδικές 2026: Με επιτυχία η προσομοίωση στα Μαθηματικά σε Δυτική Μακεδονία, Πέλλα και Κυκλάδες
Γραπτή δοκιμασία προσομοίωσης Μαθηματικών Γ Τάξης στις Πανελλαδικές εξετάσεις
Πανελλαδικές 2026: Με επιτυχία η προσομοίωση στα Μαθηματικά σε Δυτική Μακεδονία, Πέλλα και Κυκλάδες